Co to za model 125 ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym Fiacie?? To jest ten sam silniczek co np w 131 czy to coś innego bo chyba ma cos za duzo koników...

yyyyyy?? o co chozi?? 125?? a to nie taki jakim jezdzisz?? jak nie ma p to moze wloski?? W ogole trudno mi zrozumiec to pytanie

Piłeś coś ja tez nic nie kumam, a czytalem tego posta chyba z 10 razy..

eeeeeeeeeeeeeeeee.............nie kumam wogole akcji

to już drógi taki Fiat z którym się spotkałem. 1 okrągłe zegary w środku takich chyba nie ma normalnie.2 dodatkowe przetłoczenie na masce (w serii tego też nie ma) 3 ten silnik 1600 to siedzi tam seryjnie i nie jest to żaden swap!! I chodziło od kiedy takie robili (pewnie były normalnie tylko we włoszech). Chodziło mi o więcej jego danych technicznych.

chyba chodzi ci o moje marzenie
WLOSKI FIAT 125
okragle zegary takie duze, wlew paliwa po prawej stronie, inne maski i kwadratowe lampy z przodu nie wspominajac o DOHC
eh... marzenia....

hmm a ja wiem gdzie taki stoi i bede szukał teraz właściciela (jak narazie ten samochodzik nigdzie sie nie rusza chyba od conajmniej roku) Tylko tamten ma plastikową atrape ...

[ wiadomość edytowana przez: Drag-On dnia 2003-11-11 22:25:49 ]

A możecie dać jakieś zdjęcia???

czy to ten fiacior?
ten wlasnie wyglada na wloskiego, ale przod z mr jakby mial dzwona i bylby odbudowany na ogolno dostepnych czesciach silnik 1,6dohc deska 2 okragle zegary, ale rocznik cos nie ten z tego co czytalem na stronie F&F wloski 125 do produkcji wszedl w 1967 a gosciu pisze ze to 65'

ja juz nic nie wiem

ps. wczesniej w tytule aukcji pisalo Fiat 125p 100% oryginal, ale po moim zapytaniu na priv o przyczyne innego przodu i o ten zaskakujaco niski rocznik, gosc zmienil na 125 i dodal wpis ze w 96 przod auta zostal odbudowany z nowych czesci na skutek korozji

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-12 20:26:55 ]

Cytat:
2003-11-11 22:17:35, PG pisze:
chyba chodzi ci o moje marzenie
WLOSKI FIAT 125
okragle zegary takie duze, wlew paliwa po prawej stronie, inne maski i kwadratowe lampy z przodu nie wspominajac o DOHC
eh... marzenia....

No własnie ten rocznik też cos mi sie nie podobał ... ten co stoi koło mnie też ma plastikową atrape ale tą starego typu.

samael wyp[as ten fiat tylko tak naprawde szkoda ze nie ma orygilnalengo przodu - wtedy byl by na serio miodzio!!!
pozdrowki