Mocowanie komorki w yaris!?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos ma jaksi uchwyt na komorke w yarisie??

ja mam uchwycik nokii do fona 6xxx zamontowany w lewym skrzelu czyli w jednym z dwóch schowków bocznych konsoli, przykręcony do wewnętrznej ścianki, nie wiem jak to inaczej opisać, jak zrobie zdjatko to zapodam.

Aha Crit, domyślam się gdzie to masz, ale zdjęcie byłoby bardzo pomocne

zrobię przy pierwszej okazji, bo sam nie mam aparatu

z tego co Crit opisał to ja mam chyba komórkę z tym samym miejscu ale bez uchwytu tylko sobie tam po prostu leży (we wnęce z lewej strony radia)

Wprawdzie nie mam Yaris ale zrobilem zobie sam uchyt do telefonu, wlasnie taki jak mnie pasowal. Sprawa prosta, kawalek paska cienkiej blachy potem profil do telefonu, wszystko obszylem skorka czarna ( stara spodnica mojej zonki )

Moja nadal lata po całym samochodzie, jakoś nie mam czasu co by zamontować uchwyt .

kurcze to jednak zona sei do czego przydaje bede musial sobie jaka wykombinowac.... byle by miala skorzana spodnice

Cytat:
2003-11-28 11:57:52, marcos pisze:
kurcze to jednak zona sei do czego przydaje bede musial sobie jaka wykombinowac.... byle by miala skorzana spodnice

nawet nie masz pojecia jak bardzo , tylko uwazaj po ktorej stronie jestes

ja mam t39m który idealnie mieści się w tym małym zagłebieniu na dłoń (do zamykania) w górnej części drzwi

czasem korzystam też z tylnego uchwytu na butelkę w tunelu

ja mam powazny problem nic mi nie pasuje mam 6210
kupilem takie na magnesie przyklejony i wisial 15sec. i dupa odpadlo nierowna powierzchnia nawet w tym super Germanosie nic nie maja na moj model.....

ale juz zasylszalem jakis dobry sklep z akcesoriami kolo kasprzaka.

Cytat:
2003-12-02 13:14:05, Yaryś pisze:
ja mam powazny problem nic mi nie pasuje mam 6210
kupilem takie na magnesie przyklejony i wisial 15sec. i dupa odpadlo nierowna powierzchnia nawet w tym super Germanosie nic nie maja na moj model.....

ale juz zasylszalem jakis dobry sklep z akcesoriami kolo kasprzaka.

Yaryś a po co kombinować, kup od noki będzie ładny, wytrzymały i bedzie pasował sprawdzone
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18193248
zadzwoń do gościa będzie szybciej, albo trzaśnij sobie kup teraz
albo to odrazu masz ładowareczkę
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18479538

[ wiadomość edytowana przez: Crit dnia 2003-12-02 16:29:53 ]

i ze niby mam przkrecic na takie wielgachne śruby!?
ta z ladowarka to chyba ta sam nie? tez przykrecana tlumacz gdzie i jak to mocuje i biore od reki.

mocowane na 4 delikatne wkręty, małe łebki chowają sie w podstawce i nic nie widać. Przykręcasz to do ścianki bocznej lewego skrzela (ścianka od strony radia), i obracasz uchwyt telefonem do siebe (jest taka możliwość. Wkręty trzymają się doskonale już rok, a czasem kolanem przywaliłem hi hi (ot pośpiech). Gdybym miał apart fotograficzny yhhh. Ale jutro będę u Darusa to mi cyknie zdjecia

nie no ja byku jestem to napewno bym tracał....
daj fotki