| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-11-15 17:45:53 Ja stawiam na cylinderki. Pomimo odpowietrzenia i dobrego stanu szczęk i bębnów potrafią wejść za skórę!! W moim przypadku jedna strona przednia lekko była za słaba, wymieniłem cylinderek i na przeglądzie sie okazało, że teraz jest za mocna |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-16 02:33:57 ja też tak miałem...teraz też to idzie odczuć ale podczas pierwszego nacisnięcia na chample i to nie zawsze, a potem jest oka... u mnie walnoł simering na łożysku w piaście i cisło smar do bębnów i w skutek sił odśrodkowych dostawał sie smar na szczęki... |
rabbit Fiat 126p Chrzanów | 2003-11-16 14:32:10 ja mialem tak jak wymienilem jedem cylinderek nowy w przednim kole to byl blad bo lepiej wymienic dwa poniewarz nowy byl mocniejszy od starego i mnie znosilo a w twoim przypadku moze byc podobnie jeden moze byc w gorszym stanie jeszce moga bys szczenki jedne moga byc dobre a drugie starte i beda gorzej chamowac pozdro |
Wojto Fiat 126 p / VW Garbus Stockholm / Szwecja | 2003-11-17 07:54:52 Witam,
ja ostatnio wymieniałem całą zawieche na nową i kupiłem nowe tłoczki, przewody,bębny. Po zamontowaniu tego wszystkiego zaczęło mi ściągać w lewo ale lekko.U mnie to jest ewidenta wina okładzin bo założyłem stare. W grudniu zakładam nowe bo teraz odczuwam brak funduszy według mnie powinienieś kupić sobie nowe okładziny ( grosze - przód )a jak to nie pomoże to wtedy cylinderki. Pozdrawiam |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2003-11-17 10:06:11 ja mam to samo ale na tarczach, tak ze wina moze leczec po stronie zbierznosci. u mnie po ostatniej wizycie w rowie na KJS efekt chamowania przy 100 konczy sie zmian pasa hehe. a cylinderki i dobre odpowietrzenie tez moga byc.
pozdro |