| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-11-11 22:25:42 Niestety jedyne co mam to foto nr 4 i 5 !!
Całkowity koszt to 65 zł lusterka + 10 polerka u wujka lakiernika. Na chrom został nałozony środek który powoduje ze sie lsni jak głupi - cos jak lakier bezbarwny do chromu. Aha w chwili obecnej mam ramke chrom z przodu ale nie zamontowałem jej - dopiero po zimie bo wg mnie zbyt słaby chrom . Gleba będzie zaraz po zimie - podobnie jak piekne atsy 12 ki spolerowane + nakładki na nadkola cos jak mcquen. Aha klapa leci pod kolor ale wujek nie ma czasu ! To teraz to czego szukam - kupie jakby ktos miał . Ats 12 5 sztuk , ew tylko 2 !!!! Ramka prostokatna na tylna rejestracje. Chromowany zamek na tylna klapę . I tu moje pytanie od razu mam klamki do bani ale maja piekny srodek - chrom. Jak wyciagnac ten chrom z całej klamki - wsadze do klamki pod kolor auta chromowany środek - efekt fajny tylko nie wiem jak. |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2003-11-11 22:30:13 Mi się taka czarna klapa podoba |
erzet_ef F&F Sympatyk alfa romeo 146 wroclaw | 2003-11-11 22:34:18 Jestem szczęśliwy, że taki maluszek zasila progi F&F. A tak serio to autko bardzo fajne i ma nietypowy lakierek. Oby tak dalej!! |
arono beyonce katowice | 2003-11-11 23:03:46 ................................RESPECT......................................................wow...piękny..ale pilnuj go dobrze bo pewnego pięknego slonecznego zimowego popoludnia odwiedze twoje city i zwine ci te piĘkne świecące lusterka... |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-11-12 00:37:39 No własnie narazie reguluje te lusterka.
Szwagier rozwalił mi prawe - co ciakwe dzien wczesnie rozwalilem lewe.... I teraz dorobilem sobie od razu 4 sztuki. Pracuje nad usztywnienie ich bo sie rozregulowywują ..... Co ciekawe wiele osob sie pyta czy to nie kameleon bo widzac moje auto w garazu a potem w południe pytaja czy ja malowałem znowu ...... Ogólnie to sporo w nim roboty a co do wnetrza to jest obszyte czarnym polarem. W drodze kiera monre carlo alu polerowane i troche skóry .... |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-12 02:35:13 no czuczu widze ze działasz |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-12 06:23:15 na następny raz prosiłbym o nie tworzenie nowego tematu "ocencie moj samochod" po dodaniu kilku dodatków, tylko o podpięcie sie do starego tematu o tymże samym temacie.
Nie tyczy sie to tylko CZUCZ'a ale prosilbym o stosowanie się do tego bo niedługo w wyszukiwarce nie będzie można niczego znaleźć |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-11-12 08:25:54 Myslałem nad tym ale każdy daje nowy topic przy byle zmianie ... ale newermind.
Koniu a może by tak nie tylko odswiezac topic o wygladzie ale np o Hamulcach też Nastepnym razem obiecuje odswiezyc ten topic. aha Damians thx za uznanie. |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-11-12 09:57:30 Ciekawy ten twój malec Czuczu. Widać, że dbasz o niego, ma ciekawy kolorek a co do klapy to sam nie wiem jakoś nawet pasuje mu ta czarna. No i musisz zrobic cos z tymi felgami Aha i na dół go! - myślę, że będzie dość duży parter |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-11-12 10:06:51 cholera a ja nie jestem do niego jakoś przekonany nie wiem czemu może jak pójdzie na glebe to sie zmieni a teraz jakoś tak sam nie wiem coś mi nie pasuje ale nawet nie wiem co jakaś taka pustka w nim jest |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-11-12 11:10:33 Na stalówkach mam zimówki.
Po zimie zmienie je na atsy na które załoze letnie. Tyle ze narazie brak kasy na kupno bo ci co maja w moim miescie rzadają chorej kasy .... Wiec letnie będą lezały i czekały na atsy ... Co do gleby to napewno pójdzie bo resor który mam w malaczu jest że tak powiem słaby - na wiosne bede miał już fajnie wyklepanego + sprezyna od trucka ... Mi brakuje w nim znaczków. Chciałbym miec cos jak mcquen ale tego po prostu u nas nie ma ... Z checia wymienie komplet zderzaków chrom na 5 znaczków od fiata tj przod boczne licencja i tylne . Ale dałem pytanie czy tos wie jak wyciagna sie ta klapke w klamce ? Bo mam piekny chromik tylko nie wiem jak wyciągnąc. A co atsów mam fajny sposób na polerke - potrezba tylko piasty od malucha 4 srub i silnika elektrycznego. Wczoraj kumpel mi pokazał jak to zrobic . |
sash porshe 126p Kościan | 2003-11-12 23:13:59 niezly ten twoj malec!!!
a jezeli chodzi o klamki to jakis miesiac temu robilem dokladnie to samo. musisz wykrecic cala klamke z drzwi i od wewnetrznej jej strony przez chrom przechodzi taki pret zgiety z jednej strony. musisz go po prostu wysunac ale z doswiadczenia wiem ze lepij go wybic porzadnym mlotkiem. aha i te plastikowe kasetki w ktorych masz chromy mazesz od razu spisac na straty (chyba ze bedziesz naprawde delikatny i ostrozny pozdroofka |