Moje auto - foto w profilu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety jedyne co mam to foto nr 4 i 5 !!

Całkowity koszt to 65 zł lusterka + 10 polerka u wujka lakiernika.
Na chrom został nałozony środek który powoduje ze sie lsni jak głupi - cos jak lakier bezbarwny do chromu.
Aha w chwili obecnej mam ramke chrom z przodu ale nie zamontowałem jej - dopiero po zimie bo wg mnie zbyt słaby chrom .
Gleba będzie zaraz po zimie - podobnie jak piekne atsy 12 ki spolerowane + nakładki na nadkola cos jak mcquen.

Aha klapa leci pod kolor ale wujek nie ma czasu !

To teraz to czego szukam - kupie jakby ktos miał .
Ats 12 5 sztuk , ew tylko 2 !!!!
Ramka prostokatna na tylna rejestracje.
Chromowany zamek na tylna klapę .

I tu moje pytanie od razu mam klamki do bani ale maja piekny srodek - chrom.
Jak wyciagnac ten chrom z całej klamki - wsadze do klamki pod kolor auta chromowany środek - efekt fajny tylko nie wiem jak.

Mi się taka czarna klapa podoba

Jestem szczęśliwy, że taki maluszek zasila progi F&F. A tak serio to autko bardzo fajne i ma nietypowy lakierek. Oby tak dalej!!

................................RESPECT......................................................wow...piękny..ale pilnuj go dobrze bo pewnego pięknego slonecznego zimowego popoludnia odwiedze twoje city i zwine ci te piĘkne świecące lusterka...

No własnie narazie reguluje te lusterka.
Szwagier rozwalił mi prawe - co ciakwe dzien wczesnie rozwalilem lewe....
I teraz dorobilem sobie od razu 4 sztuki.
Pracuje nad usztywnienie ich bo sie rozregulowywują .....
Co ciekawe wiele osob sie pyta czy to nie kameleon bo widzac moje auto w garazu a potem w południe pytaja czy ja malowałem znowu ......
Ogólnie to sporo w nim roboty a co do wnetrza to jest obszyte czarnym polarem.
W drodze kiera monre carlo alu polerowane i troche skóry ....

no czuczu widze ze działasz gratulacje bo coraz lepiej to wszystko sie prezentuje

na następny raz prosiłbym o nie tworzenie nowego tematu "ocencie moj samochod" po dodaniu kilku dodatków, tylko o podpięcie sie do starego tematu o tymże samym temacie.
Nie tyczy sie to tylko CZUCZ'a ale prosilbym o stosowanie się do tego bo niedługo w wyszukiwarce nie będzie można niczego znaleźć oprócz oceny samochodów

Myslałem nad tym ale każdy daje nowy topic przy byle zmianie ... ale newermind.
Koniu a może by tak nie tylko odswiezac topic o wygladzie ale np o Hamulcach też
Nastepnym razem obiecuje odswiezyc ten topic.

aha Damians thx za uznanie.

Piekna maszynka Czuczu, mam nadzieje ze moze w niedalekiej przyszlosci lukne na nia z bliska, a teraz moge aby podziwiać
Widac twoja prace wlozona w to autko no i mam nadzieje ze ta oferta sprzedazy ktora wystawiales jest juz nieaktualna??
PS. ramki chromowane na tablice rej. mozna kupic na allegro, cos kolo 18 zl.
Pozdrawiam

Ciekawy ten twój malec Czuczu. Widać, że dbasz o niego, ma ciekawy kolorek a co do klapy to sam nie wiem jakoś nawet pasuje mu ta czarna. No i musisz zrobic cos z tymi felgami . Bardzo ładny i zadbany ale to jednak nie jest mój styl.
Aha i na dół go! - myślę, że będzie dość duży parter .

cholera a ja nie jestem do niego jakoś przekonany nie wiem czemu może jak pójdzie na glebe to sie zmieni a teraz jakoś tak sam nie wiem coś mi nie pasuje ale nawet nie wiem co jakaś taka pustka w nim jest

Na stalówkach mam zimówki.
Po zimie zmienie je na atsy na które załoze letnie.
Tyle ze narazie brak kasy na kupno bo ci co maja w moim miescie rzadają chorej kasy ....
Wiec letnie będą lezały i czekały na atsy ...
Co do gleby to napewno pójdzie bo resor który mam w malaczu jest że tak powiem słaby - na wiosne bede miał już fajnie wyklepanego + sprezyna od trucka ...
Mi brakuje w nim znaczków.
Chciałbym miec cos jak mcquen ale tego po prostu u nas nie ma ...
Z checia wymienie komplet zderzaków chrom na 5 znaczków od fiata tj przod boczne licencja i tylne .

Ale dałem pytanie czy tos wie jak wyciagna sie ta klapke w klamce ?
Bo mam piekny chromik tylko nie wiem jak wyciągnąc.

A co atsów mam fajny sposób na polerke - potrezba tylko piasty od malucha 4 srub i silnika elektrycznego.
Wczoraj kumpel mi pokazał jak to zrobic .

niezly ten twoj malec!!!
a jezeli chodzi o klamki to jakis miesiac temu robilem dokladnie to samo. musisz wykrecic cala klamke z drzwi i od wewnetrznej jej strony przez chrom przechodzi taki pret zgiety z jednej strony.
musisz go po prostu wysunac ale z doswiadczenia wiem ze lepij go wybic porzadnym mlotkiem. aha i te plastikowe kasetki w ktorych masz chromy mazesz od razu spisac na straty (chyba ze bedziesz naprawde delikatny i ostrozny
pozdroofka