Ale fajny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kolor

Koreańce chyba nigdy mnie nie zawiodą

chyba anglicy nie koreańce

Wiktor

Racja... Byłem pewny, że to Skośni

Pozdro.

Hie, a mi się ... podoba?
Sam nie wiem. Niby do espero nie pasuje, ale zarazem w tym niedopasowaniu jest jakieś jajcarstwo.
Ostateczny werdykt: (Piotrek da mi popalić )

Noo, ktos oglada galerie koreanska

Kolor zajebisty, uwazam, ze o wiele fajniejszy niz czarny. Marzy mi sie takie Volvo C70 w takim kolorku

z ust mi to wyjales kolor volvo..wg mnie bardzo hmm..no podoba mi sie..szkoda ze widac z boku jak to wyglada..ja bym tylko jeszcze przy takim kolorze pomalowal listwy tak samo..

Kolorek "wypasiony"

Mnie najbardziej śmieszy widok Esperaka z kierą po drugiej stronie i z "odwrotnymi" wycieraczkami

Tomek - na jakiej stronce można znaleźć takie zdjęcia? Bitte adres.

www.espero.co.kr

Cytat:
2004-02-08 23:49:10, Tomek-Mydlowski pisze:
www.espero.co.kr

Myślałem, że odkryłeś jakąś nową angielską stronę .

A ja zamieszcze tu za jakis czas esperaka w kolorze blekitny metalik... Przyjezdza jakas dziewucha takim do mnie do szkoly. Zawsze jak go widzialem, to nie mialem czasu zrobic zdjecia... Ale juz po sesji, teraz tylko tydzien przerwy... I za tydzien moze wstawie foty.

Cytat:
2004-02-08 23:03:00, Martinezzz pisze:
Sam nie wiem. Niby do espero nie pasuje, ale zarazem w tym niedopasowaniu jest jakieś jajcarstwo.

No muszę Cię zjechać Kolor cukierkowo-burdelowy. Niedopasowanie można stosować w przypadku niektórych tylko aut. Widziałeś auta z naszego segmentu (B? C? nie pamiętam) w podobnych kolorach? Nie.

a mi się podoba jak byłem mały - mój ojciec jeździł maluszkiem w takim kolorku Od tego samochodu zaczęła się moja miłość do motoryzacji...

Pamiętam ze bardzo rozpaczałem jak go sprzedawał

Cytat:
2004-02-09 09:26:09, Tomek-Mydlowski pisze:
a mi się podoba

Na straluchu może i dobrze wygląda... chociaż Elvis jeździł Pink Caddilakiem.

Piotr-ek.. Przecierz Elvis nadal zyje...

Cytat:
2004-02-09 09:26:09, Tomek-Mydlowski pisze:
jak byłem mały - mój ojciec jeździł maluszkiem w takim kolorku.

No to witaj w klubie. Też mieliśmy taką edyszyn

No muszę Cię zjechać Kolor cukierkowo-burdelowy. Niedopasowanie można stosować w przypadku niektórych tylko aut. Widziałeś auta z naszego segmentu (B? C? nie pamiętam) w podobnych kolorach? Nie.
[/quote]

C/D taką mamy klasę wielkości

Cytat:
A ja zamieszcze tu za jakis czas esperaka w kolorze blekitny metalik... Przyjezdza jakas dziewucha takim do mnie do szkoly. Zawsze jak go widzialem, to nie mialem czasu zrobic zdjecia... Ale juz po sesji, teraz tylko tydzien przerwy... I za tydzien moze wstawie foty.

chyba wiem o kora ci chodzi taka blondyna? jej chlpopak ma sklep tuningowy. Ona miala dzwonek wiec go pomalowala za koszty z PZU ale niezle wyglada widac ze to baba nim jezdzi

Cytat:
2004-02-09 20:25:12, SPERmOjadEk pisze:
C/D taką mamy klasę wielkości

Eeee... ja mam GLX