MotoNews.pl

Strona www o moim klasyku !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
stronka juz jest jutro bedzie dopieszczona bo dzisiaj zabraklo sil i narazie nie chca sie powiekszac fotki ale na tych mniejszych i tak duzo widac z filmikami tez jeszcze nie wiem jak obecnie chodza u mnie na kompie bylo wszystko oki
zycze milych doznan estetycznych
z gory dzieki za komentarze!!!!
adres stronki to www.zawrzykraj.prv.pl
papa

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-11-18 06:33:34 ]
[ powód edycji: Pisz tematy tak aby było wiadomo co jest w środku ]

ardzo ładny wystrój strony! Coś takiego mi się podoba....

do wieczorka mam nadzieje ze stronka bedzie smigac pelna para

Cytat:
2003-11-18 09:17:54, Kwadrat125 pisze:
do wieczorka mam nadzieje ze stronka bedzie smigac pelna para

O MNIE i MOJE nie działają

A gdzie dział linki ?
(może wymiana bannerów)

Pomysłowo zrobiona

oki a co proponujesz??? wszystko da sie jeszcze zrobic

Aha.. stronka jest w budowie i wczoraj nie dalo sie wiecej zrobic bo nie starczylo sil ale wszystko bedzie jak nalezy. obiecuje

Cytat:
2003-11-18 09:46:58, Kwadrat125 pisze:
oki a co proponujesz??? wszystko da sie jeszcze zrobic

na razie nie ma za bardzo co proponować bo twoja strona jest ściśle o twoim kancie - a to co jest (będzie) jest git

Otwiera sie strona głowna i na tym koniec Gdziekolwiek sie nie ruszę stronka nie istnieje

tez proponuje wymiane banerków

p.s zna sie ktoś na fleshu ?
szukam kogoś do pomocy przy prowadzeniu stronki mojej kapeli www.somethingelse.up.pl

jest tylko galeria i filmiki (strony, bo samych zdjec i filmow juz niet), reszta "nie istnieje"

no tak ale najpierw wszyscy chcieli zobaczyc zdjecia wiec stronka ktora byla robiona przez trzy godzinki poszla w swiat ale chcialbym ja skonczyc wiec prosze o chwilke cierpliwosci bo w tym momencie chodzilo glownie o zdjecia a jesli chodzi o filmiki to u mnie wszystko smiga jak nalezy wiec nie wiem co moze byc nie tak
mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni

U mnie nie działaja ani fotki a ni filmy