Jazda nexio-esperem :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hi wszystkim

niedawno mialem niewatpliwa okazje przejechac sie czymś dziwnym nexia sedan z wmontowanym silnikiem 1.8 espero kolegi Viggena. jak pierwszy raz zobaczylem to auto to pomyslalem - o kurde ale gosc ma gust z przodu spychacz, wlot na masce, w srodku kubełki, sportowa kierownica, pasy szelkowe, zawieszenie tak niskie ze kola sie chowaja w nadkola i najwiekszy bajer - zegary LCD z kadeta GSI. Viggen po zoabczeniu mojej miny zaproponowal przejażdzke ulicami Wawy... najpierw ja jako pasażer - wsiadając obiłm sobie dupe o kubełek ... ale jak juz usiadłem to nie chciałem wysiąść - LUDZIE !! jak to zapienicza !!!!!! zegary LCD bardzo szybko pokazaly 150 a patrzac na miny innych kierowców to oni tez byli w szoku. po czym jeszcze wieksze zdziwienie - Viggen dał po hamulcach - kurde nagle stoimy w miejscu - pytam sie go jak to zrobil - a on na to z nieukrywana radoscia "tarcze ceramiczne" - kurde.... teraz cos o zawieszeniu - jezdzicie czasami sobie w jakims parku rozrywki gokartami? to wlasnie tak sie zachowuje nexia Viggena - przyklejona do drogi, zero jakiegos wachania, pochylen na zakrecie czy falowania na nierownosciach drogi... pytam sie go co to - a on Bilstein + HR. po krotkim pokazie zatrzymal sie i powiedzial - teraz ty... Z pewną taką nieśmiałością wsiadłem za kółko znowu obijając sobie dupsko o kubełek. Zapiąłem sie w szelki i jazda..... LUDZIEEEEEEEE ja chce aby moje espero tak jezdzilo naprawde... nacisnalem na hamulec i moje cialo zostalo zatrzymane przez pasy szelkowe te hamulce sa zajebiste - auto po prostu sie zatrzymuje a nie zwalnia !!!

Naprawde warto poznac to autko i zaczerpnac pomsylow pelnym wiadrem, a jak bedziecie mieli okazje sie sprzejechac to sie nie zastanawiajcie - teraz musze pomyslec nad miom espero

ps: pozdrowienia dla viggena za kilka minut frajdy za kółkiem i za bogate plany zwiazane z moim espero !!!

Ja widzialem viggena nexie zajwbista jest. Twarda jak cholera i w srodku tez nieglupia. A jak wlaczyl zegary to padlem wyjebany ten wyswietlacz ma. Pozazdroscic. Viggen super fure masz

Cytat:
2003-11-25 22:23:35, OloW pisze:
niedawno mialem niewatpliwa okazje przejechac sie czymś dziwnym nexia sedan z wmontowanym silnikiem 1.8 espero kolegi Viggena.

Olo Ty skubańcu !! skąd wziąłeś się w W-wie i jeszcze w dodatku w NEXPERO Viggena??!!.....Szczęściarz!!

hehe - pisalem ostatnio na forum ze szukam speca ktory kompleksowo zrobi mi remoncik autka - Viggen sie zaoferowal wiec przy okazji pobytu sluzbowo w wawie pojechalem sobie do niego