NOWY KLUBOWICZ - KOLEJNE FOTKI - AKTUALIZACJA !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

I od razu prośba do Ćwikusa... aby zaktualizował Galerię Klubową o te właśnie zdjęcia...
Fotki zostały wykonane na ostatnim Niedzielnym Zlocie Warszawskim na Sadybie...

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-11-12 23:20:28 ]

Na zywo autko owiele lepiej wyglada niz na zdjeciach. Wyglada naprawde fajnie. No i ten zderzak jakos lepiej wyglada niz u Michala. Moze dlatego ze autko jest obnizone

P.S Michal nieobraz sie

Witam nowego klubowicza!!!
Ja też tak zaczynałem swój tuning (miałem podobną dokładkę ,ale w stylu Rigera) .

Cytat:
P.S Michal nieobraz sie

juz nie zyjesz .....
doslownie zaraz wpadne tam do ciebie i rozwleke cie na ulicy grrrr

a tak na serio to bardzo przypimna mi moej espero.. az lezka sie kreci

w takim razie to ja uciekam z domu. Mam nadzieje ze mnie scigal nie bedziesz.

A na powaznie to bym chcial zobaczyc twoje espero ale takie jak bylo kiedys. Z przed malowania

prosze

[ wiadomość edytowana przez: Lasombra dnia 2003-11-13 12:19:52 ]

Dziekuje. Michal mam pytanko. Czy te progi w twoim eperaku musialy tak byc? Czy one nirpowinny byc proste a nie pochyle?

moje musialy tak byc.
nie wycinalem ich bo byly za delikatne. a byly na tyle elastyczne ze spokojnie moglem je tak dogiac

No tak ale troche to glupio wygladalo. Progi powinny byc proste. Tak jak ma Lrgo zrobione

Mi osobiście pomysł zamalowania środkowej części blendy bardzo się spodobał (w przeciwieństwie do większości z was) i chciałem zobaczyć jak by to wyglądało na moim samochodzie - gdybym to robił (a zapewne zrobie), to użył bym lakieru w tym samym kolorze co nadwozie i przy okazji maznoł całą ramkę wokół blendy...
Mi się podoba taki patent...

Łukasz: mógłbyś zrobić takie zdjęcie z samą blendą pomalowaną pod kolor samochodu? Od dawna myślałem o czymś takimi interesuje mnie jak to by wygladało.

Fajnie wyglada. Lukasz a wes usun znaczek i napis EROS. ZObaczymy wtedy jak bedzie wygladal. Mysle ze dobrze

Wygląda gorzej niż modele matchboxa - coś w stylu taniej chińskiej plastikowej zabawki.

Nieprzesadzaj ladnie wyglada. Zreszta to tylko kompouterowa przerobka ale mi sie podoba

Miałem na myśli, że ten tył jakiś taki plastikowy wyszedł.

Martinezzz - chodziło Ci o coś takiego ???

to mi sie podoba
ładnie , tak klasycznie wygląda

Tak jest, dokładnie o coś takiego. Dzięki.