| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2003-11-13 18:09:25 O filtrach to juz bylo wszystko pisane na forum ale chyba gdyby byl jakis problem z nimi to by chyba wszystkie szyby parowaly.
U mnie w deszczowe dni musze sie wspomagac klima do usuwania pary bo inaczej nie moge tego opanowac. |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2003-11-13 19:50:10 1. Poczekaj aż objaw będzie zdecydowanie powtarzalny. Nie ma co gdybać. Może gałka kierownicza, może na wahaczu, a może.....
Zacznie stukać często można będzie namierzyć. 2. Już kiedyś o tym było. Łożyska wałka głównego w skrzyni. 3. Te typy tak mają. Jak nie masz klimy to tylko grzać i przewietrzać. Nic ciekawego nie wymślisz. Filtry - temat rozwałkowany na amen. 4. Jakiś luz w zawieszeniu. Gdzie ? Może to mieć związek ze stukami z p.1. Możliwości jest kilka. U mnie trzepie nawet przy 80 km/h przy hamowaniu i obstawiam gałkę wahacza albo tuleję wahacza. Drgania pojawiają się samoistnie wedle 150 a przy 170 zanikają. Trudno, do wiosny musi objeździć. Teraz nie mam chęci marznąć. Pozdro. |
benezis Kiła Sportage 2.0 MR ... Żyrardów | 2003-11-13 19:55:50 Jeśli chodzi o Ad4.
to mogą to być tarcze hamulcowe są poprostu troszkę pokrzywione . Wymień na nowe. |
benezis Kiła Sportage 2.0 MR ... Żyrardów | 2003-11-13 19:58:47 A jeszcze jedno>
jeśli chodzi o Ad1 może to być kolumna układu kierowniczego, często też się lubi zapiekać przegub cardana. |
Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2003-11-14 08:47:17
Dopuki nie jst to bardziej powtarzalne nie ma co kombinować, zobacz tuleje wahaczy
Perzan pewnie ma racje w celu sprawdzenia proponuje w czasie jazdy nacisnąć sprzegło tylko jadąć dość wolno co by słyszeć ten dzwiek, jeżeli ustąpi stawiał bym na spręgło, jeżeli nie to niestety skrzynia.
Poszukaj było juz o tym sporo pisane....
Możesz wybrać sia na stacje shella na doważanie jeżli sie okaże ze po tym zabiegu przejdzie to szukaj w zawieszeniu, chociaż sprawdz wyważenie kół, ostatnio też bylem pewien a okazało sie ze niestety byłu zle wyważone. |