Slizgawka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakladam ten temat bo jestem zdesperowany Kurcze szukam i znalezc nie moge. Jak dostane odpowiedz to temat mozna zamknac, zniszczyc, spalic, wyrzucic (do wyboru ) Oto moje pytanie:
Gdzie jest to eko-green?? Wiem ze gdzies przy lopuszanskiej, prosze o wytlumaczenie co gdzie i jak...
Z gory dziekowac

Byla gdzies kiedys mapka.... poszukam. Jak nie znajde to nasmaruje opis

fotka nr 5 w profilu

bede wdzieczny
Czy ten plac jest duzy? rowny tzn bez dziur w nawierzchni? Slyszalem ze oponami otoczony, prawda to?

Cytat:
2005-01-25 22:49:45, KiLeR pisze:
fotka nr 5 w profilu

fank ju wery much!
Mapke juz sobie zapisalem wiec mozesz usunac z profilu.

Focus - wiem, że jesteś z okolic Targówka - wię najprościej:

Wyjeżdżasz na Trasę Toruńską
Tniesz 130/140 na godz.
na zakrętach na Powązkach zwalniach do 110,
tniesz dalej do Al. Jerolozilmskich
skręcasz w prawo w Aleje Jerozolimskie
jedziesz prosto
skręcasz w lewo Łopuszańską
od razu za torami (za wiaduktem) skręcasz w prawo
jeszcze raz w prawo, później w lewo, jeszcze raz w lewo, i druga w prawo
po czym pierwsza w lewo i jesteś na placu wyłożonym kostką - na nim najlepiej się ślizgać...

Brodno wita! Ta trase mam opanowana do perfekcji. Ale tak patrze na ta mapke i sie zastanawiam w ktorym miejscu na lopuszanskiej jest castorama... Baaardzo czesto tamtedy jezdze ale ja chyba slepy jestem, bo nigdy nie widzialem
Wpadne napewno ktoregos dnia, jak ktos przyuwazy zielona zabe z lwem na mordce to ja

to sa jakies magazymy castoramy, czy cos takiego

Cytat:
2005-01-25 22:59:11, Focus86 pisze:
Brodno wita! Ta trase mam opanowana do perfekcji. Ale tak patrze na ta mapke i sie zastanawiam w ktorym miejscu na lopuszanskiej jest castorama... Baaardzo czesto tamtedy jezdze ale ja chyba slepy jestem, bo nigdy nie widzialem Wpadne napewno ktoregos dnia, jak ktos przyuwazy zielona zabe z lwem na mordce to ja

Staaaaaaaaaaaaaaaaaaary - tej castormy nie widać bo:

po 1-wsze primo: tam nie ma castoramy
po 2-gie primo: to są tyko magazyny
po 3-cie primo i ULTIMO : słuchaj się moich wskazówek z poprzedniego posta - a trafisz jak po sznurku/drucie/lince holowniczej...

wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że pół miasta wali na to eko się poślizgać...

tak z moich spostrzeżeń, to wieczorem raczej kiepsko tam się ślizgać, jak ktoś nie zna "bonusów" na trasie

Cytat:
2005-01-25 23:18:41, Makaveli pisze:
tak z moich spostrzeżeń, to wieczorem raczej kiepsko tam się ślizgać, jak ktoś nie zna "bonusów" na trasie

Czuje ze o czyms nie wiem
Dzieki bardzo za wskazowki jak tam trafic. Pierwszy raz postaram sie tam wpasc jakos w miare wczesnie zeby sobie oblukac co i jak

Cytat:
2005-01-25 23:37:49, Focus86 pisze:
Czuje ze o czyms nie wiem Dzieki bardzo za wskazowki jak tam trafic. Pierwszy raz postaram sie tam wpasc jakos w miare wczesnie zeby sobie oblukac co i jak

nie no jakieś studzienki, beton, latarnie i tego typu gadżety jak oblookasz i pojeździsz za dnia, to powinno być OK, ja mam kurzą ślepotę i wieczorem panikuję

Cytat:
2005-01-25 23:51:43, Makaveli pisze:
nie no jakieś studzienki, beton, latarnie i tego typu gadżety jak oblookasz i pojeździsz za dnia, to powinno być OK, ja mam kurzą ślepotę i wieczorem panikuję

Prosze mnie nie straszyc Ja jestem mlodym i niedoswiadczonym kierowca wiec biore to na powaznie

Cytat:
2005-01-25 23:53:24, Focus86 pisze:
Prosze mnie nie straszyc Ja jestem mlodym i niedoswiadczonym kierowca wiec biore to na powaznie

oj pojedziesz to zobaczysz, może nie będzie tak źle

pojada pojade
Ide spac. Jeszcze raz dzieki bardzo wszystkim za pomoc.

Nie wiem jak u Was ale u nas ślizgawki są właściwie wszędzie poza głównymi drogami za co bardzo temu kto tym pruszy

W Poznaniu jak zwykle śniegu brak. Popruszyło , ale tylko symbolicznie.

Cytat:
2005-01-26 01:39:41, Race_D pisze:
Nie wiem jak u Was ale u nas ślizgawki są właściwie wszędzie poza głównymi drogami za co bardzo temu kto tym pruszy

w kraku jest białe piekło czyli komunikacja nie jeździ a poldek nie staje bokiem dopiero na IV

biało az miło, a ja lubie jezdzic po sniegu ah kocham ten tylny napęd ...

Nawet w zach pom spadło sporo i co dziwnego nie topnieje.
Ciekawe co by pomyslał przeciętny kierowca o nas widząc jak cieszymy się ze slisko