Dylemat w kwestii zakupu auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dylemat - jestem bez auta - sprzedałem mojego opla vectrę (musiałem), dołożyłem i zebrałem w sumie 30.000zł. Co kupić za te pieniądze? czy lepiej kupić ponad 10 letniego mercedesa 124, czy robić podchody do innego niemieckiego auta, nieco młodszego. W grę wchodzą auta nie mniejsze od Vectry. Już nie wytrzymam tych spacerów

Witam

To zależy w jaki motor ma być wyposażony. Ja jako skrzywienie klubowe proponowałbym Omege B MV6 1995 - 96.

Preludka 2.0 w manualu
Preludka 2.2 VTEC automat (chyba innych nie bylo)
Accord 2.2 VTEC

A moze jakis SUV?

pozdr

za 25 kupisz ladnego Accorda z 95/96r z 2.2 VTEC i to porzadnie wypsazone, znajomy ma i jest zachwycony!!

A myślałes o Toyocie Avensis albo Nissanie Primerze P11, za 30k kupisz spokojnie pięciolatka

Z tych wszystkich propozycji które tu padły ja podpisuje się pod Hondą Accod, chociaż gdybym ja miał te pieniądze to kupiłbym Subaru impreze z początkowych lat produkcji, 30000zł powinno starczyć, ale Subarynką się nie sugeruj, bo ja mam po prostu bzika na punkcie tego autka

Cytat:
2003-11-04 16:36:07, marcin555 pisze:
Z tych wszystkich propozycji które tu padły ja podpisuje się pod Hondą Accod, chociaż gdybym ja miał te pieniądze to kupiłbym Subaru impreze z początkowych lat produkcji, 30000zł powinno starczyć, ale Subarynką się nie sugeruj, bo ja mam po prostu bzika na punkcie tego autka

..eeeeech, nie dziwię Ci się - też miałem okazję pojeździc Subaru (niestety jako pasażer) - eeech, ta moc, ten dźwięk silnika

Jak narazie auta jeszcze nie kupiłem - dooszczędziłem 5000zł - tak więc pula startowa 35000zł. Jak ja nie lubię zakupów - nadal nie mogę się zdecydować :/

Tak to juz jest jak masz 5000 to znajdziesz fajne autko za 10tys jak masz 10tys to znowu za 15 tys i tak w kolko mam znajowmego co juz "dozbieral" gdzies do 45tys hehe

Ja nadal jestem za japonczykiem jakims a najlpeiej honda yea

Napisz jeszcze czego sie spodziewasz po takim autku bo moze siakies kombi potrzebujesz to wtedy only Volvo

pozdr