MotoNews.pl
12POLDOLOT ?? CZY MALUCH?? (30052/27) - PT

POLDOLOT ?? CZY MALUCH??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak myślicie ołaca się męczyć poldka w zimie?? Czy lepiej kupić jakiegoś maluszka za 200 zł i nim trochę po wściekać się w pełnym tego słowa znaczenia a potem zostawić w rowie ;P Czekam na ciekawe odpowiedzi bo szkoda mi trochę mojego poldka

powiem to krótko żaden Maluch nie zastapi Ci wrazen z zimowej jazdy Poldim!!!!

Hmmm ja wiem .... jeżdziłem 3 lata Kaszelkiem i stwierdzam, że jednak wole ... Poloneza! Zostań przy nim, będzie Cię to mniej kosztowało!!! A mam nadzieje, że jazda będzie przednia

Ale chodzi mi oto żeby mój polonez nie był bardzo dziczony ja wiem że boczki i te sprawy można poldim na śniego robić ale malucha bym tak nie oszczędzał bo poldek przeszedł swoje i to na maksa aż mi chłodnica poszła i już chyba starczy mu a na malucha znalazł bym sponsora (czyt qmpla) i Co wy na to teraz??

to niech qmpel wrzuci na paliwo do baku...
Maluch to fajne auto ale słyszaleś Bart'a co Polonez to Polonez
Szczególnie w zimie!!! lepiej ta kase wydać na częsci do Poldka jak już coś padnie- przynajmniej bedziesz miał nowe!! A taki malacz za 200 zł to nie wiadomo jak długo pociągnie!!
powiedziałem HOWGH!!!

Generalnie powim Ci jeszcze tak: daje głowe uciąć, że takim Kaszlem nie pojeżdzisz długo, jedno ruszenie na śniegu i zostawisz zabieraki albo przegubu na śniegu no a jak z odpalaniem w zimie!! nie zmienisz kabli kopułki świec i innych syfów to kaszel napet nie dechnie!! Zostaw te pieniądze, zainwestuj np w zimówki i jeżdzij ostrożnie (znaczy bez przesady) i będziesz zadowolony!!

Ale ja się boję że mi most padnie Oto konkretnie chodzi

Dobry kaszel nie jest zły ale nie lubię nie mieć miejsca nawet na lewe ramię... dlatego wybieram POLONEZA

jezeli ktoś lubi jezdzic w piździawicy ,trzymajac głowe pomiedzy kolanami ,a pierwszy bieg wbijając w łydke to serdecznie polecam.
Chłopie w zimie w grubych ciuchac to ty tam drzwi nie zamkniesz,nie mowiac o udanych zakupach

tylko co do zakupów GT przecież tam jest tylna kanapa
tak czy inaczej nie widze w zime jazy maluchem za 200zł

a most....to już wcale nie bedziesz Polonezem??

To zostane przy poldku Dzięki !!

Cytat:
2003-11-07 22:33:23, irekg pisze:
Ale ja się boję że mi most padnie Oto konkretnie chodzi

Za te 200zl kup most na zapas.

Poloneza masz to nim jeździj. Co to on gorszy ?