| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2003-11-28 14:14:41 Ferodo są niezłe i w sensownej cenie.
|
Ankra Toyota Starlet Kraków | 2003-11-28 14:26:49 Potwierdzam Ferodo sa OK |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-11-28 15:28:06 Czy starletka ma z tyłu tarcze czy bębny? A co do tych okładzin, to były to LTR czy LPR? LPR Pytam, bo rok temu kupiłem tak "na zaś" klocki LPR - póki co nie ma potrzeby ich zakładać, ale taki moment kiedyś przecież nadejdzie... |
Jaro Mazda 323 Warszawa | 2003-11-28 19:03:46 Skoro tylko tyle przejechales to masz zajebiscie zjebane hamulce ... w najgorszym wypadku tylne okladziny powinienes zmieniac tak jak przednie, ale to najbardziej pesymistyczna wersja, a tak normalnie to chyba co trzecia wymiana klockow z przodu powinienes wymienic tyl ...
Pomijajac juz to ... Ferodo sa calkiem niezle, ale musisz kupowac wersje PREMIER ( nie premium ) sa w czerwonym opakowaniu. Ja osobiscie nie narzekam na nie, tyle ze ja uzywam tylko klockow tej firmy, a nie okladzin ... Powodzenia i koniecznie sprawdz czy nie masz czegos zepsutego w hamulcach , bo to troszke za szybko ... |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-12-01 11:33:22 Zastanawiałem się, czy z tyłu sa bębny czy tarcze, bo niemożliwością wydawało mi się zużycie szczęk na tak krótkim dystansie. Ja mam 177tys. km przebiegu i oryginalne szczęki. Co do klocków to nie wiem - co prawda mam założone AISIN (czyli takie jak montowano w fabryce), ale to chyba jednak za duży przebieg jak na pierwszy komplet. Choć mój ojciec w corolli E10 z przebiegiem jakieś 120-130tys. km wciąż posiada oryginalne klocki... Może i u mnie są tak wytrzymałe (a ma noga tak łagodna) |