MotoNews.pl

Ile moge wziąść za mojego "Pożeracza asfaltów"???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba będe zmuszony sprzedać mojego malca,by mieć kase na budowe innego i tutaj do Was pytanie: Ile moge za niego wziąść?????

Jest to elegant z października 1998 roku. Do 2000roku był servisowany (wtedy ja go kupiłem). wszystkie przeróbki sa opisane na mojej stronce www.kuner.prv.pl
Dodam że na nowym silniku zrobione jest 5 tyś. km.
Miesiąc temu wymieniłem ukł. kierowniczy,hantle i cały zawias na nowy...
Z bajerów których nie ma na stronce to jest jeszcze alarmi centralny zamek... hmm.. co jeszcze.. hmm.. nie wiem... dużo tego jest
rocznikowo mój malan chodzi po 4 do 4,5 tyś. zł.
Bede wdzięczny za pomoc bo naprawde nie wiem ile mam wołac za swoją bryke

Czyli mówisz że przygotowania do projektu X1 idą pełną parą

czyzby kolejny swap w f&f Niedlugo seryjny kaszel bedzie tu perelka wszyscy tjuninkuja

Kuner szczerze to ja na Twoim miejscu myslałbym nad zrobieniem z niego serii (jak jeszcze się da).Wymontować klatke,wstawić serie zawias,zrobić z silnika serie.Sprzedać go za te 4250 powiedzmy, a częsci która ci zostaną sprzedac oddzielnie

Też mi się wydaje że sprzedanie serii i pozostałych elementów osobno będzie najbardziej opłacalne. Malca kupi jakiś nieświadomy niczego dziadek a resztę sprzedasz potrzebującym.

Cytat:
Czyli mówisz że przygotowania do projektu X1 idą pełną parą

eettaaamm... jeszcze nic nie mówie...
Cytat:
czyzby kolejny swap w f&f Niedlugo seryjny kaszel bedzie tu perelka wszyscy tjuninkuja

Możliwe,możliwe... ale nic nie mówie by nie zapeszyć,bo z kasa strasznie cienko

A robiebnie z niego seri nie wchodzi w rachube... poprostu sa rzeczy których się juz nie odwróci...

za 200zyla mog go wziąć...

Cytat:
2003-11-16 19:18:43, Kaszlarz_20 pisze:
za 200zyla mog go wziąć...

,

po co piszesz takie bzdury

To był taki nieporzyjemny żarcik. Nie bij już nie będę.

Cytat:
A robiebnie z niego seri nie wchodzi w rachube... poprostu sa rzeczy których się juz nie odwróci...

Pamiętaj że ja mam jeszcze silnik 650 w garażu więc nie mów hop

Cytat:
Pamiętaj że ja mam jeszcze silnik 650 w garażu więc nie mów hop

W sumie silnik bym juz miał serie.. klatke wywalic się da... jakieś stare amorki i sprężyny znajde... układ kierowniczy to tylko drążki poprzekładać,gorzej z tapicerką.... no i na zewnątrz już troszke zjechany jest... lekko rudy wyskakuje...
Zresztą jesli bede sprzedawał to dopiero w pierwszym kwartale przyszłego roku to może się wiele zmienic. A może uda mi się skołowac jakąś grubszą kase i nie będe musiał sprzedawać narazie tego... wkońcu czas realizacji projektu X1 bez autka to byłby dla mnie masakrą.
W sumie to może ktos ma jakes 6-7 tyś złotych które nie są mu potrzebne???

Cytat:
tego... wkońcu czas realizacji projektu X1 bez autka to byłby dla mnie masakrą.

Człowiek do wszystkiego się może przyzwyczaić No ale przyznam że jak będę budował X2 to też nie widzi mi się jazda autobusem

Tylko Ty jeszcze bedziesz mógł pozyczać samochód od starszych... a u mnie to odpada...

To psrzedaj malca straszym