MotoNews.pl

[OT] TVN Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Grupa ITI zamierza w listopadzie uruchomić nowy telewizyjny kanał
tematyczny poświęcony motoryzacji. Kanał będzie się nazywał TVN Turbo i
będzie emitowany 18 godzin na dobę.
W TVN Turbo pokazywane będą programy poradnicze, relacje z targów
motoryzacyjne lub rajdów oraz programy zakupione od nadawców zagranicznych.
TVN Turbo ma wyłączną umowę z BBC na emisję najlepszego europejskiego
magazynu Top Gear; napisano w komunikacie Grupy ITI. Nowy program ma być
dostępny w sieciach kablowych oraz za pośrednictwem platform cyfrowych. "
info na onecie
Może być fajne, nareszcie nie bede musiał może biegać po kanałach szukając samochodów

, wreszcie cos fajnego, a nei ciągle luz marije... i porfawor!!!!!!!!!!!
teraz całe dnie : WWWWWWWWWWERRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYy...BUMMMMMMMMM BUMMMMMMMMM WRRRRRRRRRRYYYYYYYyy, i na maxs, żeby baby wiedziały co znaczy blokowanie TV na luz-kondiles

Nooo!!!

żebym tylko znalazł czas na ogładanie

Ja nie mam problemu z dostępem do TV, bo mam u siebie w pokoju 2 sztuki (działające), nie działających (uszkodzonych) mam w tej chwili 3. I tak głównie z powodu czasu oglądam programy TV z drugiej strony kineskopu...

Podobny kanał motoryzacyjny ma uruchomić w tym miesiacu również Polsat cyfrowy, który bedzie redagowaqny przez Włodzimierza Zientarskiego... Czekam na oba programy bardzo... W końcu będzie co oglądać i to codziennie a nie tylko w sobote...

Ale i tak gówno, bo ani kablówki u mnie nie ma, a za Polsat Cyfrowy i inne ustrojsto nie będę płacił.

W sumie to i tak dobrze, bo wtedy nie odchodziłbym od telewizora, a żóna i tak na mnie wrzeszczy że jej cąły czas o samochodach nawijam i oglądam (i tu cytat): " ogładasz jakieś bardziewnbe programy o samochodach i ta Wojciechowską zdzirę ".

Hihihhi zazdrosna czy co ??

Cytat:
2003-10-02 20:40:40, Race_D pisze:
TVN Turbo ma wyłączną umowę z BBC na emisję najlepszego europejskiego
magazynu Top Gear; napisano w komunikacie Grupy ITI.

Potwierdzam jest to niewatpliwie najlepszy program motoryzacyjny

Niestety nie bedzie tak pieknie
Cytuje za medialinkiem :
"Z pomysłu utworzenia kanału motoryzacyjnego cieszy się Dominik Libicki, prezes Polsatu Cyfrowego. - Deklaracja TVN24 dotycząca produkcji kanału motoryzacyjnego daje nam gwarancję, iż widzowie naszej platformy otrzymają dostęp do programu, którego potrzebę utworzenia podkreślaliśmy od kilku miesięcy - powiedział Libicki tuż po podpisaniu porozumienia dotyczącego włączenia kanałów "Pakietu TVN24" do oferty Polsatu Cyfrowego. Wcześniej słoneczna stacja zrezygnowała z uruchomienia własnego kanału moto.

A tu link do pelnego tekstu
www.medialink.pl/?kat=5&id=10184

Jak w tytule w niedzielę o godz 10:30 tak przynajmniej w reklamówce widziałem.

Cytat:
2004-02-12 11:52:27, JACU626 pisze:
Jak w tytule w niedzielę o godz 10:30 tak przynajmniej w reklamówce widziałem.

Też nie mają tego, o której godzinie wyemitować. Wtedy już będe jechał za zlot i chyba będę musial ustawić sobe VCR, żeby mi to nagrał...

Pozdro i dzięki za info

Hm - trzeba mieć jeszcze ten kanał w ofercie swojej TVKablowej - niestety UPC Gdańsk nie ma takiego programu

Jak znam TVN Turbo to przez nastepny tydzien bedzie tych powtorej ze 20!!!

Cytat:
2004-02-12 12:15:34, GDA pisze:
Hm - trzeba mieć jeszcze ten kanał w ofercie swojej TVKablowej - niestety UPC Gdańsk nie ma takiego programu

Spoko jeżeli uda mi się to przegrać na HDD to wtedy da się to na jakiś serwer i Ci którzy nie mają tej stacji będą mogli obejrzeć wątek o Polonezie...

W którymś programie na TVN Turbo miało też coś być (a może już było) o "zakochanych w Polonezach i Wartburgach", ale niestety nie trafiłem na to.

Cytat:
2004-02-12 12:15:34, GDA pisze:

UPC kraków też niema

a Autocom-Kraków ma

Cytat:
2004-02-12 12:22:59, anmimo pisze:
Jak znam TVN Turbo to przez nastepny tydzien bedzie tych powtorej ze 20!!!

nie przesadzaj. Będzie ze 30 !

TVN Turbo mam prosto z satelitki na kompa więc też postaram się nagrać.

A tak między nami to UPC jest do dupy.
TVN 24,turbo, kinopolska - gdzie to wszystko jest?

Cytat:
2004-02-12 16:20:17, kasztan pisze:
a Autocom-Kraków ma

mówisz ze bede czesto cie odwiedzał

W ofercie multimedia tez jest