MotoNews.pl

Długo oczekiwane zdjecia :) !!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!!!!!! Zapraszam do ogladania.......... nareszcie umieszczonych zdjec mojego ..."rydwanu slonca" .
Zdjecia sa umieszczone w moim profilu.
Pozdrawiam!! i z gory dzieki za komentarze... mam nadzieje ze pozytywne

Piekny klasyk, nic dodac nic ując, ideał, tak trzymać

Piekny samochodzik....gratuluje!

jest pikny - tylko dbaj o niego!!!

piękny klasyk pełą gębą! jakieś foto środka?

juz jest jedno zdjecie srodka a jesli chodzi o cala galerie zdiec to zrobie stronke i wrzuce tam wszystkie zdjecia i filmiki jakie mam

Coś pięknego,prawdziwy weteran szos.

Śliczny. A czy biegi ma w podłodze czy przy kierownicy? Bo na fotce nie za bardzo widać.
Pozdrawiam
Andrzej

dla tego pana!! Autko super!! Tak trzymać

przy kierownicy ale reszta bedzie wieczorkiem bo wlasnie robie stronke i tam na pewno bedzie widac:]

piekny !!!!
ehh brak mi slow

pozdro

Jeden z najpiekniejszych klasykow w F&F ! Jest Boski

oj dawno nie widziałem takiego klasyka, I liga. oby wiecej takich na polskich szosach!!

pozdro

Wiec.
Autko masz na wypasie.
Super zadbany chrom ale widziałem lepszy w piatek.

Cichaczem gadam z dziadkiem .
Za 6500 zł ma do sprzedania 73 rocznik 16 500 przebiegu.
Ten przebieg to nei zart raz w niedziele odpalany by pojechac nim do koscioła - srednio 600 km rocznie !!!!!

To mzoe teraz stan.
Zzewnatrz biel i chrom - tak zadbanego chrom uw zyciu nie widziałem podobnie felgi piekne atsy - nówki 7 cali....
Dziadek kocha to auto ale nie chce jeżdzic mysli o czyms nowszym.
Nawet wajcha od biegów przy kierownicy jest z takeigo kryształu jak reczny .....

Auto jednym słowem bajer.

Ale to i tak nic we wnetrzu był tuning.
Rok temu za 3500 zł całe wnetrze zostało obszyte czarną skóra.
Zarabiste fotele przednie - bardz wygodne z bmw podobno - stare mole zzarły.
Boczki podsufitka itp wszystko skóra.
A chrom to nei wiem czym konserwowany........

Mysli sprzedac go ale kurde kombinuje jak obnizyc cene aha w srodku radyjko głosniki wszystko w chromie blaupunkta ....

Silnik rok temu przeszedł kapitalke bo uszczelki sie sypały !!!!
Facet jest dumny z fury tyle ze nei wziałem od niego zadnego namiaru.
Bede szukał - aha dodam ze z przodu na pieknych napach jest skórzana osłona chłodnicy na zime .....
jednym słowem wypass furacz - tyle ze wolny ale i tak ....

Czuczu, może Ty go weźmiesz? Obiło mi się o oczy że planujesz zmiane autka na większe...

A ten dziadek + niedzielne jeżdżenie coś mi się nie trzyma kupy z takim wyposażeniem wnętrza

Piękny klasyk. Dużo czasu i pracy w niego musiaęłs wpakować.... U mnie w sąsiedztwie taki stoi tyle zę szpachli w nim iwecj niż blachy. Ale auto QL nawet ma metalowy znaczek PL Mozę ktoś chce kupić

świetnie się prezentuje , a jak jezdzi ? pozdrawiam

no mnie osobiscie ten dziadek wydaje sie ciut podejrzany bo ten tuning w srodku ? a czy jemu sie poprostu nie przekrecil licznik?
no i jeszcze jedna rzecz to ta krysztalowa wajcha bo widzisz ja nie mam takiego krysztalu przy recznym bo moj reczny jest poprostu od poczatku stalowy i nic wiecej wiec.... to troszke dziwne ,no chyba ze to wszystko przez to ze moj jest o te trzy latka starszy
a odpowiadajac na pytanie jak jezdzi to musze przyznac ze cudownnie ale to bedzie mozna zobaczyc jak skoncze robic dzisiaj stronke bo zrobilem kilka krotkich filmikow wiec zapraszam za jakies dwie godzinki
Pozdrawiam!!!

a adres tej stronki? no rób ją szybciej!!

brawo.. piekny klasyk !!!!