CZY JEST KOTOŚ ZAINTERESOWANY UDZIAŁEM W NOWY CYKLU KRĘCIOŁ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NIE WIEM,CZY JEST JUZ WIADOMO,ALE OD PRZYSZŁEGO TYGODNIA MA ZACZĄĆ SIĘ NOWY CYKL KRĘCIOŁKÓW W KRAKOWIE.LOKALIZACJA PLACU (NIE WIDZIAŁEM,WIEM Z OPOWIADAŃ ORGANIZATORA) JEST PODOBNO SUPER.NAWET DLA SUBARAKÓW.DUŻE PLACE.ORAGANIZUJE MNIE PAN ZDEBSKI I FIRMA RAKO(TAM ZNAJDZIECIE INFO).CZYLI,NIE JEST TO AUTOMOBILKLUB. PAN ZDEBSKI MA DOŚWIADCZENIE W ORGANIZOWANIU RAJDÓW TERENOWYCH,ZRESZTĄ SAM BRAŁ WIELOKROTNIE UDZIAŁ W MP W TERENÓWKACH. WPISOWE BĘDZIE MIĘDZY 20 A 50PLN. SAM CHCIAŁBYM MU POMÓC W ORGANIZACJI IMPREZY,PONIEWAŻ ZNAM TEGO PANA I WIEM,ŻE ROBI TO DLA ZABAWY,NIE DLA KASY.MAJĄ BYĆ RÓŻNE ATRAKCJE A IMPREZA MA STOPNIOWO SIĘ ROZWIJAĆ.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH W IMIENIU ORGANIZATORÓW.JEŻELI BĘDĘ MÓGŁ TO SAM ZAWITAM NA TĄ IMPREZĘ.PRZEKAŻCIE TĄ INFORMACJĘ INNYM.
PS.JEŚLI TA WIADOMOŚĆ BYŁA WCZEŚNIEJ DLA WAS ZNANA,TO SORRY,OGŁOSIŁEM JĄ,BO OBIECAŁEM ORGANIZATOROWI
POZDRAWIAM
PAWEŁ PLATA

jeśli ktoś by mi SPONSOROWAŁ starty to czemu nie no i pod warunkiem że trasy beda zrobione z sensem

Czekam na oferty sponsoringu wzamian za udostępnienie miejsca na rajdówce, interesuje mnie wpisowe, paliwo reszta we własnym zakresie, zainteresowanych zapraszam na priva (tylko konkretne propozycje)

Cytat:
2003-11-06 23:27:31, Gadzio pisze:
jeśli ktoś by mi SPONSOROWAŁ starty to czemu nie no i pod warunkiem że trasy beda zrobione z sensem

Czekam na oferty sponsoringu wzamian za udostępnienie miejsca na rajdówce, interesuje mnie wpisowe, paliwo reszta we własnym zakresie, zainteresowanych zapraszam na priva (tylko konkretne propozycje)

ja cie zasponsoruje jak tylko wygram w totka

dobra, ale czy to sa takie kreciolki zeby sie poscigac, czy mozna zdobyc punkty do r2 ????

dobra, ale czy to sa takie kreciolki zeby sie poscigac, czy mozna zdobyc punkty do r2 ????

Cytat:
2003-11-07 00:55:09, Kavon_jr pisze:

to raczej żeby się pościgać, punkty do RII możesz zdobyć w kjsach

Cytat:
2003-11-06 23:00:20, alex29 pisze:
NIE WIEM,CZY JEST JUZ WIADOMO,ALE OD PRZYSZŁEGO TYGODNIA MA ZACZĄĆ SIĘ NOWY CYKL KRĘCIOŁKÓW W KRAKOWIE.LOKALIZACJA PLACU (NIE WIDZIAŁEM,WIEM Z OPOWIADAŃ ORGANIZATORA) JEST PODOBNO SUPER.NAWET DLA SUBARAKÓW.DUŻE PLACE.ORAGANIZUJE MNIE PAN ZDEBSKI I FIRMA RAKO(TAM ZNAJDZIECIE INFO)

Więcej informacji- gdzie i kiedy! to będzie jeden plac czy kilka? Na stronie Rako nie ma żadnych informacji .
Cytat:
.CZYLI,NIE JEST TO AUTOMOBILKLUB.

hehe dla mnie to nie ma różnicy kto, może to być AK byle by było ciekawie i z sensem
Cytat:
,PONIEWAŻ ZNAM TEGO PANA I WIEM,ŻE ROBI TO DLA ZABAWY,NIE DLA KASY.

może nawet to robić dla kasy, niech się coś w końcu dzieje u nas ciekawego
Cytat:

ZAPRASZAM WSZYSTKICH W IMIENIU ORGANIZATORÓW.JEŻELI BĘDĘ MÓGŁ TO SAM ZAWITAM NA TĄ IMPREZĘ.PRZEKAŻCIE TĄ INFORMACJĘ INNYM.

dzieki za zaproszenie, jeśli chcecie, to jak będzie więcej konkretnych informacji to prześlij mi na mejla
rallykrakow@o2.pl i umieszczęinformację na stronie.
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2003-11-07 09:44:32 ]

Rozumiem że te kręciołki nie będą o punkty do licencji tylko tak o.
A jeśli tak to co będą jakieś nagrody czy co ? Bo 20 - 50 zł za kręcioł to chyba przesada.

A tak wogule to gdzie te place mają być bo jak w wieliczce to spoko znam jedno miejsce?

Cytat:
2003-11-07 10:57:57, kalinek pisze:
A jeśli tak to co będą jakieś nagrody czy co ? Bo 20 - 50 zł za kręcioł to chyba przesada.

ja jestem zdania że 20-35 zł za kręcioł z nagrodami i fajną zabawą to nieduża cena

Nie twierdze że to dużo za dużo ale weź pod uwagę że taki AMK Nowy Sącz organizuje KJS - y z punktami do licencji i nieduzą dojazdówką ( ok 65 km) , niezłymi placami i odcinkami , jedzeniem i prawdziwymi nagrodami gdzie wpisowe wynosi 50 zł !!!!

W sprawie szczegółów kontaktujcie się telefonicznie z Filipem z Rakow. Lokalizacja placu - Kraków
Pozdrawiam
Paweł

DATA IMPREZY 16.11.2003
ZAPISY OD GODZ 9:00
START IMPREZY 10:00
LOKALIZACJALAC MAXI SHROT,KRAKÓW,UL.CENTRALNA (DAWNY PREFABET)
INFORMACJE TEL:
0 602 11 86 89
278 40 30
288 04 79
ZAPRASZAM W IMIENIU ORGAZNIZATORÓW

ile wpisowe??

z tego co pamiętam to ten plac jest dosyć duży, betonowy, i chyba trochę dziurawy, ale i tak przyjadę popatrzeć z ciekawości

Witam.Chcialem sie zapytac czy ktos z klubowiczow sie wybierana ten kreciol,ktory ma byc 16.11.2003??.Ja raczej sie pojawie,nawet z ciekawosci warto wpasc i zobaczyc co tam bedzie.ps.fajnie by bylo zeby ktos znajomy z rajdowych tras sie pojawil.

ja bede popatrzec

a jednak nie bedzie mnie nawet zeby poogladac niestety tym razem szkola

nie wiem czy ktos z was widzial ten plac ale bylem tam dzisiaj i musze przyznac ze miejsce zaj... nawet niedziurawo, nawierzchnia z tego co mi sie wydawalo (bo nie przygladalem sie jej dobrze) asfaltowa ale taka usyfiona troche wiec moze byc ciekawie tylko niech mi ktos powie ile wpisowe, niby moge zadzwonic i sie spytac ale sie wstydze ale jezeli niedrogo to chetnie wystartuje i mam nadzieje nie tylko ja ewentualnie bede reprezentowal krr

wpisowe 30zł

hmmm byłem dzisiaj pooglądć dokładnie ten plac, powiem szczerze że żadna rewelacja, dziurawe płyty, lotnisko ma dużo lepszą nawierzchnię, ale to tylko tak piszę bo i tak przyjadę pooglądać