Blacha ryflowana gdzie kupic???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie w okolicy krakowa mozna kupic taka blache albo u kogo i za ile. wyszukiwarka nie dziala wiec jak byl taki temat to z gury przepraszam

niedawno też chciałem nabyć ową blachę, ale niestety w mojej częsci Polski nie znalazłem żadnego dystrybutora, a zresztą słyszałem ze do tanich nie nalezy ta blacha.
Ale jak tak szukałem to doszłem do wniosku że są takie blachy znajdują sie w budkach telefonicznych Tp SA , no ale przeciez nie wolnoe niszczyć mienia publicznego(kto to na to patrzy ), trzeba by było upatrzeć taką nie zurzyta i załatwić sparwe, żartuje oczywiście

powodzenia
pozdro

W kraku jest kilka miejsc gdzie mozesz kupic.To zależy od tego ile chcesz.Możesz kupic cały arkusz a mozesz tez 10 cm kawałek (dosłownie)

Rabbit najtaniej i chyba najbliżej dla ciebie to bedzie w Imielinie. Ceny nie jestem pewien ale w okolicach 12zl/kg. W Krakowie też kupisz np. na ulicy Tatarskiej ale na pewno będzie drożej niż w Imielinie.
A dużo ci tego potrzeba?

cześć ,
blachy takie mieli w RENTRANS-ie w Czeladzi
ceny nie pamiętam(pytałem) ale znajdż tel i sprawdz, acha oni specjalizują sie w m nierdzewkach ale nad alu. też sie zastanawiali...

p[otrzebuje na obicia drzwi od wewnatrz BARTEZ gdzie dokladnie W IMIELINIE MOZNA TO KUPIC

Firma "Metale s.a." Imielin ul.Hallera 39

A nie za ciężkie to trochę na drzwi? Ta blacha jest o grubości minimum 2mm więc będzie pare kg

Mój kumpel ma w CC takie boczki ale nie z blachy tylko to wygląda jak gruba folia aluminiowa z wytłoczeniami jak normalna blacha ryflowana i od spodu na kleju. Tylko że on to kupił w Niemczech. Będzie w niedziele na kręciołku to sobie pooglądasz

kraków ulica skwerowa sklep z metalami kolorowymi łatwo trafic duży szyld

Blache taką mozęsz kupic w OBI czy jakimś takim sklepie tlyko tam sobie licza 150 zeta za 1 m2. Na allegro widziałem 50 zeta za 1m2 ale to było dawno temu.

Jesli na boczki to ja bym kupil wykladzine ktora wyglada jak blacha,widzialem w Obi tylko ceny nie znam.