Spoiler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja większość już na tym forum wiem wziąłem sobie za punkt honoru tuning Ponego co nie jest na polskim rynku rzeczą zbyt prostą przejdźmy do sedna sprawy ogólnie wszystko z designu już jest tylko zostało mi to co w topicu bo mam straszny dylemat na co się zdecydować zwracam się do was z pytaniem o wasze propozycje wdzięczny bym był za poparcie każdej propozycji linkiem do fotki lub fotą owego spoilera

z góry wielkie dzieki dla osoby której propozycja mi się spodoba stawiam duzy browar

"piękno rodzi się w cierpieniu" odsyłam do mojego profilu zrozumiecie o co mi chodzi

To prawda,ale prawdziwe piekno to bys zobaczyl w 10cio letnim polonezie jak bys zdjal mu tylni zderzak Speedmaster musisz zapodac foty gotowego autka to moze podsune Ci jakis pomysl zamontowania czegos na to gola klapke.Mnie osobiscie podoba sie ostatnio cos tego typu:

ale nie wiem jak to bedzie wygladalo na Twoim bolidzie,a druga sprawa to konkretne ceny tych elementow.Ewentualnie cos w stylu lancera EVO,bo poniacz tez ma podobne kanciate lekko zaokraglone ksztalty.Ostatni wariant to spojlerek ala evo do lanosa sedana-nawet fajny ksztalcik i cena ok 150zl
W Warszawie jest firma ktora moze zrobic spojlerek wg rysunku(ja ich osobiscie nie znam,ale mam ich stronke)
www.global-plast.otv.pl/global-plast/spojlery.html
Wybor nalezy do Ciebie

nareszcie jakaś reakcja na moją prośbę

dzięki za foty rozważe je na kompie mam chyba z 30 VT z różnymi spoilerami na mojej kalpie ale jednak chyba się zdecyduję na skrzydło typu F&F

dziś jadę progi mierzyć, w czwartek zderzak tylni odbieram, czwartek wieczór malowanie progów i zderzaka i całej reszty jak dobrze pójdzie koło soboty wieczór fura do mnie wróci

W takim razie szykuj juz baterie do cyfrowki,bo my tu na cieplutkie zdjecia czekamy

się rozumie tylko foty będę na zimowych oponach