| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-04-01 15:46:51 co za de..................tylko chce kasy a autostrad i tak niebudują |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-04-01 15:59:07 Miły Jak to Gu Pol przeczyta lub mu doniosą o tym Twoim żarcie to mamy jak w banku , że to trafi pod obrady |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2004-04-01 16:08:47 Poczekam do jutra na sprostoania różnych wiadomości. A może się niedoczekam bo ten kraj to jeden wielki 1 kwietnia. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-01 16:25:38
Otoz to - kiedys w ten dzien mozna bylo sie zorientowac od razu, ktore informacje to zarty. A dzis niestety wszystkie sa prawdziwe, nawet te najbardziej absurdalne - pojecie zartu w naszym kraju sie zdewaluowalo |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-01 17:21:40 spokojnie to zart.
a nawet jesli - to zarejestrujemy sie jako stowazyszenie a nie klub i juz nam Polek moze skoczyc. po drugie - w maju to juz bedzie nowy rzad bezpolowy a po trzecie -gdyby nawet byla to prawda i takie prawo by wyszlo - to BLOKUJEMY!!!! a co?! |
GDA 3city | 2004-04-01 18:55:18
Póki co istnieje jeszcze ale żart primaaprilisowy jest przedni |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-04-02 00:19:10 Już jest po północy, czyli już 2.4, oczywiście to był żarcik primaaprilisowy. Myślę, że przedni to on nie był, bo ludzie się kapneli. Przedni jest wtedy, gdy ludzie uwierzą Co do tekstu, że powinienem walnąć śmieszniejszy żart na 1.4. Hmm... wydaje mi się, że formuła żartów 1.4 nie polega na tym, że są śmieszne, tylko, że wymyśla się jakieś nierealne czy abstrakcyjne historyjki. No chociażby Panie Grzegorzu w dzisiejszym "Expressie Bydgoskim" był tekst o tym, że mają zlikwidować województwo kujawsko-pomorskie (i jeszcze trzy inne) i Toruń przenieść do Pomorskiego, a nas do Wielkopolskiego. Oczywiście sprostowanie dopiero jutro, ale domyślam się, że to akurat było na 1.4. A też nie musiało to być śmieszne i nie było. A normalne dowcipy - to przecież się wali przez cały rok. |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-04-02 12:02:38 Miły bez urazy-nie oceniałem Twojego żartu, ale raczej naszą mało śmieszną rzeczywistość , z której już nie mam siły się śmiać....
W naszej Polsce wszystko , jak koledzy zauważyli jest możliwe , nawet najgupolszy żart okazuje się prawdą. Weź sobie dziesiejszą Wyborczą i popatrz ja UOP "rozśmieszył" byłego prezesa Orlenu...I kto za tym stał...Gdyby to się pojawiło we wczorajszej gazecie to uznałbym , że to tak nieprawdopodobne, że na pewno jest to żart primamaprilisowy!!! |
Alu Łada 2107 Ruda Śląska | 2004-04-02 19:18:10 NIE!!!
ja panowie uważam ze jako przykładni obywatele powinniśmy sami podsunąć Polowi taką ustawe!! a -VoDz- niech niebedzie taki do przodu!!bez oszukiwania!!! powinnismy swiecic socjalistycznym przykładem i sami zamontowac nadajniki w naszych Ladach tak zeby mogli widziec kiedy nas sie wiecej spotka w jednym miejscu!! nieładnie śmiejecie się z Mareczka!!!on ma ciężkie dzieiństwo (i buty)...popatrzcie tylko na jego mordkę w TV...takie biedactwo zagubione!!on zgubił się na podwórku w czasie grania w chowanego i szuka ciepła i malinowego kisielku!!a wy sie z niego śmiejecie??!!świnie!!!nierozumiem!!! powinniśmy być pionierami i nadać naszemu klubowi honorowy patronat Marka Pola!!!a na koszulkach i kubkach powinien widnieć napis AJ LOWE MARK POL ja moge dać przykład!! pomaluje Lade na jaskrawo zielono, koła na malinowo, wejde na golasa na dach, nadzieje sie na antenke i bede sterował autem za pomocą pilota do telewizora!!wszyscy powinnismy tak zrobic!!wtedy wladza niebedzie sie czula taka wyalienowana!!zobacza ze jestesmy z nimi, ze jest wiecej takich jak oni!! WSZYSCY JESTESMY Z TEJ SAMEJ GLINY a tak na serio to autor tego watku powinien przewidziec ze ministerstwo przeglada czasem internet i moze dojsc do wniosku ze to niezly pomysl!! panowie aj lof połlent - BUK,HORROR,SIWIZNA ide odciąć Ladzie doplyw powietrza do gaznika i powiesic sie na dzwigni ssania pozdrawiam, |