XXXI Rajd Cieszyńska Barbórka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lista zgłoszeń !!! - całkiem ładnie się prezentuje

Mapki rajdu ...

Harmonogram rajdu.

Kto się wybiera ?? A kto będzie kibicował. Z tego co wiem to z klubowiczów będzie Kosmo, Adaś, Gadzio i ja Palnik zrezygnował z wyjazdu

Ja i Jarek Nowak wybieramy się oglądać. Może wpadniemy na serwis.

ja bym sie chetnie wybral ale nie mam czym i z kim

Tez bym sie bardzo chetnie wybral, ale niestety brak transportu.

Kosmo, Adas, ZiS pokazcie co potraficie!! Bede mocno trzymac kciuki!!!
Niech kazdy z Was przywiezie co najmniej po jednym pucharku.

A moze przydal bym sie komus na serwisie?? Mam wieloletnie doswiadczenie, jak mialem 7 lat to jezdzilem z tata na kazdy rajd i wyscig gorski i zmienialem kola A wiec jestem dyspozycyjny

hehe kuba a jakim cudem ty w wieku 7 lat dales rady podniesc kolo? to pewnie przez silownie...

Cytat:
2003-11-19 14:29:13, Kavon_jr pisze:
A moze przydal bym sie komus na serwisie?? Mam wieloletnie doswiadczenie, jak mialem 7 lat to jezdzilem z tata na kazdy rajd i wyscig gorski i zmienialem kola A wiec jestem dyspozycyjny

hehe kuba ty to zmieniales te kola ale chyba w resorkach

oj, no to taka przenosnia. Zwykle kiedy ojciec przyjezdzal na serwis, ja musialem stac z boku, zeby nie przeszkadzac. Ale obserwowalem i sie nauczylem Czasami mi pozwolili szybe przetrzec czy przetrzec nr.startowy.

Ale pierwszy rajd, kiedy bylem na serwisie byl to rajd o Puchar Pokoju i Przyjazni 8-9.VII.1983 we wroclawiu. A poniewaz ja jestem z XI 83, wiec bylem w brzuchu u mamy, ktora pomagala na serwisie. Starszy jechal z numerem 100 Fiatem 126p gr.2 Szkoda, ze tego nie pamietam. to bylo dwadziescia lat temu...

No ja jeszcze będę. Na serwis pewnie też zajrzę.

Ja tez bym pojechal ale nie mam czym , szczgólnie ze w rajdzie jedzie moj guru - KOPI.

widze ze duzoo osob ma ten sam problem co ja.chcialoby jechac a nie ma czym.
moze zrzucimy sie na jakiegos duzego fiata za 200 zl i pojedziemy,co??
nie no zartuje ale jakby ktos mial miejsce w aucie to ja bym sie pisal na jazde (ZAPLACE) .

Panowie nie widzę żadnego problemu co do transportu. Można sobie BUS-a wynająć na 16-20 osób i każdy da po 10 zł i was zawiezie i przywiezie, jeśli bylibyście tym zaintereowani mam numer do gościa który was zawiezie . Myślę że niejest to najgorszy pomysł naprawde jest to opłacalne i w miare tanie
pozdrawiam.

W sumie Marek-S gada madrze. Jest nas kilka osob, a Cieszyn wcale nie jest tak daleko. Sluchajcie, zbierzmy sie i pojedzmy tam busem, jezeli naprawde chcecie tam jechac. Wiec co Wy na to?? Kto sie pisze??

ja sie pisze

ja jade dajcie znac co i jak

sorry bo ja tak pisze ze jade a przeciez wy mnie mozecie nie zabrac bo sie w ogole nie znamy.moze sie wpraszam ale jakbym mogl to byloby fajnie.aha i wolalbym w sobote (niestety szkola)

ja bym z chęcią wyskoczył w sobotę na ten rajdzik, jeśli by się uzbierało wystarczająco tyle osób, dzisiaj jeszcze konkretnie dam odpowiedź

no to jak byl transport i wiecej osob to ja tez sie pisze

Witam ponownie
Taka jak już mówilem każdy kto ma busa (busman) heh was weźmie ,każdy chce zarobić jeśli chcecie dam Wam
numer do gościa co ma busa i możecie zadzwonić i się spytać koszty naprawde są niewielkie 10-15 zł od
osoby i wszyscy jadą razem w miłej atmosferze jeszcze co do busa to nawet w czyżynach stoją (tam na
tym rondzie) stoi codzienne pare busów można bez problemu podejść do każdego z nich sie zapytać za ile
was za wiezie myślę że jeśli popytacie to możecie naprawde za niewielkie pieniądze pojechać.
pozdrawiam.

no Panowie i Panie ja jade na 100%, wpisywać się kto jedzie, klubowicze i nieklubowicze, załatwiamy busa i jedziemy oglądać Arka i Kosma (i nie tylko)