Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bolger Fiat 131 Mirafiori S ... Warszawa | 2005-07-03 09:31:44 To mnie nie pocieszyłeś ![]() |
misiek_123 Otwock/wwa | 2006-03-15 11:31:06 Sorry ze wygrzebuje takiego starego posta ale włąsnie mam ten sam problem ze sprzęgłem a nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi...Sprawa wyghlada tak ze zminialismy kilka dni temu zamach nalekki no i zrobił sie mały zonk bo sprzegło przestało byc chętne do współpracy....cały czas jak wrzucam jedynke to zgrzyta 2 np tez czasmai wchodzi cieżko...objawia sie tak jak by nie wysprzeglało ale na starym kole zamachowym wszystko było oki miałem ustawiony mały skok i nic nie zgrzytało teraz pedał mam juz wysoko linka mocno naciągnięta i cały czas dzieje sie tak samo...cały doscik wraz z łozyskiem oporowym zmieniałem pod koniec wakacji i jak wyjmowalismy wygladało to wszystko dobrze...hehe zajechałem co prawda na nim jedna tarcze sprzegła ostatnio ale chyba nie powinien tak szybko sie wysypac...macie jakis inny pomysł co to moze byc??AAA zwłaszcza ze na poczatku jak wyjezdzałem z chawirki to było gitara i a jak dojerzdzałem zaczeło sie robić cięzko...wczoraj ta sams sytuacja ![]() PPozdrawiam Michał |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-03-15 13:13:39 Najczęściej objawy jakie opisujesz występują wtedy, gdy jakiś matoł odchudzi koło zamachowe nie z tej strony co trzeba ![]() ![]() |
misiek_123 Otwock/wwa | 2006-03-15 18:15:16 hmm szczerze mowiac to watpie....stoczone było dobrze przynajmniej na oko od strony gdzie pracuje sprzęgło nie było widac zadnych róznic...zwłaszcza ze zonk jest taki ze czasmi mi zgrzyta a czasami nie jak by stoczył powierzchnie styku ze sprzegłem to wogole by była lipa bo tego by sie nie dało tego wyrególowac...a u mnie jest tak ruszam po wszystko działa pieknie przejade troche i zaczyna zgrzytac 2 3 4 jeszcze jest git ale przy jedynce to mi az szkoda jak musze prawie ze noga wrzucac ![]() A tak wogole to wasnie sie zorientowałem ze dopisałem sie do forum 131 a nie ogolnego tak jak chciałem...a tak sie Cieszyłem ze znalazłem podobny temat w wyszukiwarce...Sorki chłopaki za zasmiecanie.. [ wiadomość edytowana przez: misiek_123 dnia 2006-03-15 18:17:51 ] |
automatic | 2006-03-16 08:44:25
|