Cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jestem tu nowy. Nie zabijajcie mnie slowami jesli ten temat był jusz poruszany.
Mianowicie chodzi o ucięcie dachu w maluszku. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tej sprawie. Czy ktos to robił?
Co trzeba zrobić pod samochodem aby się nie złamał?
Dzięki za odpowiedzi.

Sam poruszyłem kiedys ten problem Ale teraz nie działa wyszukiwarka. Napewno trzeba zbudować coś w rodzaju klatki żeby sie górą kupy trzymała i wzmocnic podwozie (upewnic sie zę nie przegnite) Nie pamiętam ale któryś z klubowiczów chyba napisał wszyskto jak powinno isć

Jakby ktoś był tak miły i to opisał to piwo dla niego!!!
A może ktoś z Was ma malucha cabrio i by jakies fotki wysłał?
No bo teraz nie ma w dowodzie opcji TYP NADWOZIA czyli robisz cabrio i nikt nie powinien sie przyczepic do tego.. Tylko jest mały problem... zrobić to porządnie.

[ wiadomość edytowana przez: budziko dnia 2003-11-21 20:07:59 ]

ale przegląd przejdziesz tylko na lewo z takim cabrio....

kiedys w dowodzie byla adnotacja nt rodzaju nadwozia - zamkniete, otwarte, etc. W tych nowych nie ma juz tego, to samo dotyczy koloru, ciekawe, czy mozna tak sobie autko przerobic, tzn zciac dach i po prostu jezdzic na przeglady normalnie bez stresow ?

ps: zmiane koloru tez trzeba gdzies zglosic?

ponizej typowy homemade, czyli stary kaszel z czyms co przypomina klatke, zwykle takie samochody nudza sie wlascicielom po miesiacu i sa na sprzedaz to samo dotyczy tego egzemplarza...

fiatklub.waw.pl/Gucio