MotoNews.pl

Amatorskie sciganie - PSMO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej

Wybiera sie ktos 16 Listopada na rajd "Jarkow" do poznania ???

PSMO

[ wiadomość edytowana przez: Orion dnia 2003-11-11 20:23:12 ]

Co to za rajd ?

Tu masz linka

Rajd nie na predkosc a na myslenie
Bede bral w nim pierwszy raz udzial wiec nie licze na podjecie jakiejkolwiek walki ale zaczac kiedys trzeba

Link

Warto by to przemyśleć.Sam jedziesz czy z kimś ?

Kiedyś w czymś takim brałem udział. Szału nie zrobiłem, bo mój pilot nie umiał czytać itinerera i ciągle krzyczał: "poczekaj, bo nie wim gdzie jesteśmy". Na początku się jeszcze denerwowałem, a potem już wiedziałem ze nic z tego i miałem luuzik Ale zabawa przednia. Wszystko wskazuje że będę w mieście, to może się zabawię, ale nie mam pilota Są chętni???

Cytat:
2003-11-11 23:19:51, MAJCHAL pisze:
Wszystko wskazuje że będę w mieście, to może się zabawię, ale nie mam pilota Są chętni???

Ja mogę. Zawsze miałem bdb z geografii i z mapy

To miodas. Ale geografia się mocno różni od itinereru. Umiesz to cudo czytać???
Jakby coś to dawaj na komórkę 605-253-181 bo miałem przerwę z kompem i jest mało czasu bo to już jutro

To jest 16 wiec w niedziele !!!
Ja tez jescio nie umiem czytac intenerka ale troszke czasu z lodzi do poznania jest powinenem zdazyc
Bede mial zaloge z ktora mozna bedzie nawiazac walke
Jesli ktos chce to mam chyba dobry opis do nauki intenerka ze strony PZM w pliku WORD i podesle na mejla .

..... moze ktos jescio sie pisze na rajd ???

Potrzeba tylko samochod OC i prawko i oczywiscie pilota

Zabawa jest super, ale trzeba ustawić się że to ZABAWA. W tym rajdzie w którym jechałem kilka osób nie nastawiło się na zabawę i byli hmmm nerwowi. Jeden w rowie, a kilku tak się wydzierało na siebie że strach
A co do Itinerera to nie jest on trudny ( z nim jest jak z ruchaniem - jest proste, tylko trzeba się nauczyć ), ale trzeba poćwiczyć w terenie, bo w teorii i praktyce wygląda inaczej.

Gdzie sie mozmy spotakac ? czym bedziesz ? i czy masz CB?

I napisano o zalodze ze stajni FSOz miasta LODZI
Zapraszam do malej czytanki

http://www.aw.poznan.pl/imprezy2003/20031116-jarki/index.htm

Rajd Jarkow ---relacja

Ale jak to mowia :

" Odwroc tabele i zobacz kto na czele "

Jak na pierwszy i trudny rajdzik cieszymy sie ze znalezlismy METE
Mam nadzieje ze na nastepny takowy rajd nie pojawimy sie tylko my i ktos jescio zaprezentuje FSO ze potrafi wygrywac z zachodnimi markami bo na "SZ" mielismy lepsze czasy niz jakies tam ople

Orion, ale nie czas jest najważniejszy. Dlatego pytałem kto umie czytać itinerer, bo bez tego nawet jadąc w F1 zabawy sie nie wygra.
A zabawa na czyms takim jest przednia i chetnie bym jeszcze raz pojechał, ale jazda dla samego jechania to nie jest zabawa