MotoNews.pl
4 Ładny polonez (39886/61) - PT

Ładny polonez

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie i ocencie sami POLONEZ

Nawet, nawet

Bardzo mi sie podoba tylko mam kilka zastrzezen: za wysoki spojler, zbyt kosmiczne tylne lampy i wystarczylaby jedna rura wydechowa, po za tym to super

mnie tak jak mojemu przedmówcy...
popatrzcie na ten spojler -troszke za duży rozmiar - nie mieści sie na klapie...

Cytat:
2004-02-20 15:55:30, Slavex pisze:
Bardzo mi sie podoba tylko mam kilka zastrzezen: za wysoki spojler, zbyt kosmiczne tylne lampy i wystarczylaby jedna rura wydechowa, po za tym to super

Nie wiaddomo jaki ma silnik może V6 i musi mieć dwie rury

Cytat:
2004-02-20 18:07:24, mar125 pisze:
mnie tak jak mojemu przedmówcy...
popatrzcie na ten spojler -troszke za duży rozmiar - nie mieści sie na klapie...

Tak jak mowicie troszke przesadzony ale ogolem jest super. Mam jeszcze tylko male zastrrzezenie do tych brewek. Przyjzyjcie sie. Jakby zachodzily na kierunki bylo by lepiej ale samochod i tak wyglada ze tak powiem "kosmicznie"

ogolnie sie calkiem ladnie prezentuje ale dorzucilbym mu jeszcze ladniejsze (czyt. wieksze) felgi

przednioe szyby do przyciemnienia!! jak sie bawić to na maxa!!

ale te naklejki na dzwiach?

to specjalnie żeby sie woda na drzwi nie dostawała

ale autko cacy,tylko te nakleje no i moze tlumiki powinny miec inne wyloty

Mnie się bardzo podoba, ja właśnie myśle nad koncepcją swojego

Mnie się nawet podoba, trochę kajarzy mi się z tym 2.9l ale jest ładniejszy tylko gorzej troche wykonany

są gusty i gusta.Jedna lubi w dupe druga w usta.
Jak dla mnie za bardzo kosmiczny

Gt marudzisz

Właśnie marudzisz - a ile pracy ktoś w niego wsadził

hmm...ladna sztuka. Ten spojler mi sie nie bardzo podoba (zbyt agresywny ) i fele bym dal inne. Te sa zbyt misiowate, ale poza tym - lalunia

Mnie się właśnie ten spojler podoba

na temat gustow i kolorow sie nie dyskutuje

Kazdy ma inny gust.......