Toyota Starlet 4WD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Błakając się po necie znalazłem ogłoszenie o sprzedaży za naszą wschodnią granicą fajnego autka i to z napędem na dwie ośki, o istnieniu takiej wersji nie wiedziałem link

w Rosji wszystko jest mozliwe heh, wszystko bylo by oki gdyby nie ta kierowniczka po prawej stronie

eh...tylko czy to rzeczywiscie mozliwe nigdy nie slyszalem o czyms podobnym...ale jak twierdzi carina to Rosja a tam wszystko mozliwe. Swoja droga zajebista opcja male altko w czteropedzie zupelnie jak Justy. Sama przyjemnosc z jazdy...hehe ja chce czteroped!! no i z tego co widze 82 kuce co tez odbiega od wersji zarowno japonskiej jak i europejskiej...

Fajna ech i ta kierownica z prawej, dla samej kierownicy bym taka chcial, ale by sie fajnie czul pasazer obok z nawyku chyba by chcial powietrze lapac w miejscu kierownicy heheheh

Też nie słyszałem o podobnych wynalazkach, ale szczerze mówiąc autko podoba mi się niesłychanie... i te światła - pełen wyczes

Wiem, że we wcześniejszych budach Starlet były 4WD... Ale, że P9 też, to jestem w szoku... Światła tylne śliczne...

to jest pewnie private import z Japonii, a tam to mają ..
sami wiecie, jakie fajne wersje!