| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
patkon Carina E Starogard Gdański | 2003-12-01 20:54:30 padła mi przekładnia gdzie i za ile to zrobić?
koleś w gdańsku twierdzi że wstawi mi od avensisa 00` po "małych " przeróbkach podobno wejdzie ale tylko on wie jak to wstawić co myślicie ? aha chce 1400zł. dużo? w serwisie 4000zł!!! to juz jest przegięcie! a za nowy zamiennik w gdyni chcą 1650 KOKI lub 1850 ZS czy jakoś tak. może nowy zamiennik będzie lepszy osd oryginalnej avensisa ale używanej (myślę sobie że nie wiem co zrobić no i pisze do was!) autko kocham dlatego musze go ratować pzdr for all users of TOYOTA piszcie na priva pa. |
patkon Carina E Starogard Gdański | 2003-12-01 20:57:58 podobno siedzi w temacie 13 lat ten mechanik także chyba ... ale piszcie cio myślicie.
wiem że do corolli chce 800! oryginall jakby co mam numer |
Many E x | 2003-12-02 09:35:52 He .. to trzemu ona padła....bynajmniej nie powinna...
niestety nic mi nie wiadomo .... by Ci pomóc |
Ankra Toyota Starlet Kraków | 2003-12-02 09:45:58 szukales gdzies jakies uzywki , moze gdzies na szrocie...... ja bym nie wstawial nic z innego modelu jezeli chodzi o kierownice i hamulec |
Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2003-12-03 11:20:37
Jezu o czym Wy piszecie Jakie używki!!!!! Jest to jeden z nielicznych elementów, których nie można pod żadnym pozorem kupować używanych. Ja też kupiłem używkę z "super" źródła w "super" stanie i w ogóle "jak nówka". I cieszcie się, że jeszcze żyję. Historia na opowieść przy ognisku w Poroninie. A swoją drogą kolega Patkon jest pierwszą osobą która dotrzyma mi towarzystwa na forum mieszkającą w Starogardzie i co? I nic - ani mru, mru. Nie zadzwoni, nie napisze. Że co, że jak mam numerek z pierwszej pięćdziesiątki klubowiczów to już nie można ze mną pogadać? A było przejżeć forum - pisałem o przekładni już kika razy. Miałem takie przeboje, że jestem już master of przekładnia. I co? I nic. E, tam tylko się zdenerwowałem |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-12-03 12:05:34 Popieram przedmówcę - żadnych używek! Z dużą dozą proawdopodobieństwa trafisz na egzemplarz w takim stanie jak Twoja, albo i gorszym. A co do przeróbek avensisowej przekładni... Wypytaj kolesia, na czym dokładnie mają polegać - pół biedy, jeśli trzeba tylko coś rozwiercić i przegwintować, gorzej jeśli będzie mowa o spwaniu - wtedy od razu zmywałbym się stamtąd! |