Bezpieczna jazda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
29 listopada tj.sobota na rynku w Olkuszu odbędzie się impreza pod nazwą BEZPIECZNA JAZDA.Cała impreza ma zacząć się ok.godziny 11.Nie ma żadnego wpisowego,praktycznie każdy może wziąć udział.Fajnie byłoby jakby ekipy z okolic się wybrały,ponoć ta sama impreza która już była w Chorzowie wypadła całkiem fajnie co wiem od osób które tam były

a jakie będą atrajkcje??

A czemu ja o tym nic nie wiem
Poochaty skad masz ta informacje??

PS. To nie bylo przypadkiem w Chrzanowie ?

Nie wiem czemu Ty nic ie wiesz.Info mam od Patti.To będzie to samo co było w Chrzanowie tylko edycja Olkuska.Jeźdzxi się ponoć ich autem.Mają być konkurencje typu jazda na trolejach,zakładanie łańcuchów na czas,pierwsza pomoc,przepisy (tutaj leżymy ) i tego typu akcje.Ci co byli w Chrzanowie bardzo sobie chwalili więc to znaczy że kichy nie ma

kto jedzie ??? może bedzie miał ktos wolne miejsce

ja jadę z puchatkiem

Poprawka.Doszły do mnie informacje że nastąpiła zmiana godziny - impreza ma się zacząć o godzinie 10:00

Nareszcie jakaś ciekawa impreza w naszej wiosce się zapowiada
Przepisy to jeszcze nic, wstyd się przyznać ale u mnie gorzej z zasadami udzielania pierwszej pomocy

takie zawody to fajna sprawa polecam jak bylo u mnie to oczywiscie maluch zjeb..y wiec nie moglem wystartowac teras niev wpadne bo maly remat

Cytat:
2003-11-27 19:28:50, rabbit pisze:
takie zawody to fajna sprawa polecam jak bylo u mnie to oczywiscie maluch zjeb..y wiec nie moglem wystartowac teras niev wpadne bo maly remat

Ale z tego co pisze Poochaty, to ma być jazda samochodem na trolejach, więc swojego nie trzeba katować

czy orientujecie sie może gdzie można wziąśc udział w jakimś kursie pierwszej pomocy ??? z tego co wiem nieraz jest coś takiego organizowane nieodpłatnie

i ja też chętnie bym sie zjawil , ale nie wiem czy będe mógł . gdzie dokładniej ma sie to odbywać bo od rekina słyszałem że na rynku, i podobno jakieś tuningi mają być czy coś

No to panowie powiedzcie którego z was moge się spodziewać?kto się deklaruje ze jedzie?

Cytat:
2003-11-27 20:25:03, lukaszc pisze:
czy orientujecie sie może gdzie można wziąśc udział w jakimś kursie pierwszej pomocy ??? z tego co wiem nieraz jest coś takiego organizowane nieodpłatnie

-"nie krępuj się, Albercik. Usta usta"
-"ja tu tylko niosę pomoc"
-"dobra, dobra, nie poznaję kolegi, cicha woda.."

No i byłem, zobaczyłem porobiłem testy, udzieliłem pierwszej pomocy ogolnie impreza fajna raczej koercyjna ale mozna bylo sie z siebie posmiac i zobaczyc jak faktycznie wyglada nasza wiedza nt.przepisów itd.

Bartez który był tam ze mną i z Patti klikał sporo fotek.tu jest link do jego strony:
http://www.bartez126p.piwko.pl/Bezpieczna%20jazda/index.html

ooo...pochaczu widze, że zdobyłes 1 miejsce. Co tam masz w tych torebeczkach ?

PS Wyglądasz jak bandyta z tymi włosami

lepiej wyglądac jak bandyta niz jak zarosnieta małpa

Byłem, pojeździłem, reanimowałem manekina i w przeciwieństwie do Poochatego nic nie wygrałem O ile jazda jeszcze jakoś wychodziła, to z teorią strasznie kiepsko nie ma się czym chwalić ale w teście na 18 pytań zrobić 7 błędów jest totalną porażką

Jeszcze małe wyjaśnienie: na tym zdjęciu poniżej, nie wiem czy ktoś zauważył, ale w tle widać kawałek HUMMERA H2 Mi normalnie kopara opadła jak go zobaczyłem, szkoda tylko że się nigdzie nie zatrzymał