Instrukcja napraw do Fiata 127!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos ostatnio prosil mnie o wyslanie instrukcji napraw Fiata 127. Udalo mi sie to wszytsko pozmniejszac i teraz calosc ma 14 MB.
Niestety moj serwer wymaga autoryzowanego wejscia i tym samym nie moge tego tam umiescic.
A mailem tez tego nie wsyle, bo sa klopoty z dekodowaniem plikow wyslanych z Maca na PC.
Wiec jelsi ktos by byl zainteresowany niech cos wymysli i da znac gdzie moglbym to wrzucic!

ja z checią sciągnę!!!!

kolega satiz sie produkowal i zmniejszał a tu 0 odpowiedzi ja z checia bym wrzucil na serwer ale nie mam do takowego dojscia

halllo!!!! jest tu kto z wolnym 14 Mb na serwerze??

masz maca ? dalo by sie to zgrac na plytke, tak aby pecet mogl z tego kozystac? oddal bym Tobie kase za wysylke i cdka, odezwij sie na priv.

update; ja mam troche miejsca na serverku, moglbym to tam pozniej umiescic

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-11-26 17:35:10 ]

www.serwery.pl - dają chyba 1GB przestrzeni na serwerze. Darmowy 14-dniowy okres testowy chyba w zupełności wystarczy żeby wszyscy zainteresowani mogli to ściągnąć. Tak BTW to moja stronka już tam siedzi 2 m-ce i nie usuneli mi konta mimo że nic nie wpłaciłem . Wczoraj wrzuciłem tam kolejny filmik (5MB) przedstawiający mój odjazd z ostatniego ogólnopolskiego zlotu US Cars w Miedzianej (jakby kogoś interesowało ).
Gorąco polecam "przetestowanie" w/w serwera

Mam maca dokladnie G4 jsli komus cos to mowi <
w koncu jak przystalo na grafika komputerowego wypadaloby pracowac na takim sprzecie!

Na plytke oczywiscie dalo by sie to zrzucic, nie widze przeszkod.
W koncu Mac jest bardzoje przyjazny niz PC i jest z nim kompatybilny.....w pewnym sensie

Daj namiary na serwer to to wrzuce od razu.
Plikow jest okolo 170....musz je tylko jeszcze ladnie ponumerowac, zeby nie bylo balaganu na stronie!

Ej, no chłopaki co jest?
Czy naprawde nie ma nikt troszke miejsca na serwerku???
Nawet na pare dni aby Ci co im potrzebne sobie ściągneli.
Plizzzzzzzzzzzzzzz