| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-11-28 06:40:31 Dowiedzcie sie koniecznie jak jest w Waszym mieście. Od 1 grudnia sejm uchwalił że pobieranie opłat parkingowych jest nielegalne - nie wiem tylko z których parkingów. Ja u siebie standardowo nie płace ( kilka razy się zdarzyło jak sie spieszyłem i nie chciałem się wdawac w dyskusję). A te chuje z um wymyślili sobie pobieranie opłat z KAŻDEGO PARKINGU w mieście. Głównie chodzi mi o parkingi NIE OZNACZONE W ŻADEN SPOSÓB ZE SĄ TO PARKINGI PŁATNE. kilka razy pomarańczak straszył mnie że zadzwoni po straż miejską ( ale zadzwonić po nich nie chciał jak mu komórę dawałem - a gdzie jest napisane że to parking płatny? - no tam na znaku to ja idę do tego znaku i widzę tylko "P" innym razem zapytałem o numer, nazwisko, nazwisko przełozonego, tel. do firmy - juz nie chciał nic ode mnie Wczoraj w Zetce podali o co chodzi z tymi parkingami ale juz w żadnych wiadomosciach nie widziałem - tylko rywin/irak i duperele. |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-11-28 10:22:49 NSA stwierdzil niezgodnosc z prawem ale pozwolil na kontynuowanie tych praktyk do konca listopada. Sejm ustawe juz uchwalil, prezydent podpisal, pozostalo tylko samorzadom dostosowac swoje uchwaly czy jak im tam. Od 1 grudnia do czasu wprowadzenia nowej uchwaly lokalnej mozna nie placic za parkowanie. |
Res best memory O-ka | 2003-11-28 10:32:31 Jaki NSA ?? Trybunał Konstytucyjny rozstrzygał tą kwestię !! Tu chodziło o naruszenie Konstytucji RP !!
Zresztą jeden pies, ważne, że dalsza część ta sama |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-11-28 10:49:22 W rzeczy samej. Pardon za pomylke |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-11-30 08:45:53 Nic dodać nic ująć sama prawda tylko co tu gadac jak mi już przy...
mandata i to we własnym mieście. |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-11-30 09:46:20 A ja parkuje gdzie chce i stoje ile chce pozdr. |
Helenka Omega MV6 Poznań | 2003-11-30 22:21:29 Jeżeli mówisz o ostatnim parkowaniu w Poznaniu, to tak pod samym ratuszem to to nie bylo
Jednak na łikendy opłaty nie obowiązują całe szczęście Pozdrawiam Helka |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-11-30 22:36:18 oj Hela... ja wiem gdzie w krainie podziemnych pomarańczy jest Ratusz... a ww. post dotyczy mego miasta pozdr. |
Helenka Omega MV6 Poznań | 2003-12-01 11:28:58 aaaa, to pardą ...i jeszcze nie trzeba płacić za postój |
elvizz13 2nd to none Świdnik | 2003-12-03 20:35:38 A ja powiem jedno: DO DUPY! Setki frajerów zjeżdża do centrum i korek jak ...(tu wstawić odpowiednie słowo).
pozdr |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-12-04 22:55:53 Niestety z korkiem w centrum to prawda, chociaż miło jest nie obawiać się krążących jak ranne tygrysy darmozjadow ze straży miejskiej i widzieć, jak zajmują się tym czym powinni, zamiast lepieniem mandatow za przekroczony czas postoju |