Spotknie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wszelkie info o spontaniczym spotkaniu na stronie 127.abarth-gmr.be

spotkanie ma cel integracyjny....

Kurde, ja mieszkam po drugiej stronie ulicy, na Ksiedza Turka)
Ale moja siodemka jest teraz unieruchomiona w Tarnowie, a ja w niedziele tez bede w Tarnowie Ale niefart! Ale pomysle, moze dojade...

Tylko 127 mile widziane ?

mile widziane wszystkie oldtimery i youngtimery

zapraszam

Konrad Rembisz

Witam wszystkich!
Gościnnie i pierwszy raz mam przyjemność gościć na Waszym Forum. Nie iem jak zaawansowane jest owo planowane spotkanie pod względem organizacyjnym , ale może nie byłoby złym pomysłem, gdybyście przyłączyli się Waszymi 127-mi do nas?
zapraszam:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=30862&c=3&f=12
jest to luźne spotkanie, być może ostatni okazja na jakiś spot przy ładnej pogodzie i na poznanie członków innych 'pokrewnych' klubów
--------

WITAM MOŻE TO WAS ZAINTERESUJE MAM 127 -74 ROK DO SPRZEDANIA PO REMONCIE ALE DO POPRAWKI SILNIK TEŻ BRAK ZDJĄTEK CENA 800 PLN PILNIE

Pewnie ze sie przylaczymy!

Cytat:
2003-11-20 18:32:35, trez pisze:
wszelkie info o spontaniczym spotkaniu na stronie 127.abarth-gmr.be

spotkanie ma cel integracyjny....

ta. właczam strone i w newsach nie ma żadnyc info.
ta ramka z prawej nie ma przewijaka i nie moge sie odstac na dolne linki. moze mam cos źle ustawione?
mam zamiar podjechac na wawrzynca. czy 127kowcy bedą na tym spocie?

"Witam w dziale "Zloty i spotkania"

Chciałbym wszystkich posiadaczy siódemek oraz innych oldtimerowców zaprosić na spotkanie, które odbędzie się w Krakowie 23 . 11 .2003 o godz 12:00
Spotkanie to plac przed barem KORMORAN. Znakiem rozpoznawczym będzie oczywiście 127
Spot głównie ma głównie ma polegać na integracji siódemkowiczów. Poniżej zamieszczam mape obrazującą punkt spotkania.
W razie problemów z trafiniem na miejsce podaje kontakt do kolegi siódemkowicza z Krakowa tel:608506346 - Kubek.
Mam nadzieje że frekfencja nam dopisze [i pogoda tez]."

byłem widziałem

bardzo ładna była jedna 127 czerwona mountez pewnie bedzie miał foty

przez przypadek okazało sie że barta 127 jest kupiona od mojego sąsiada

witam!

jestem swiezo po zlotach "urodziny kanciaka" i "127"

spotkania bardzo kameralne, ale za to dobrze integrujace
wartalo wstac tak wczesnie, zeby ogladnac kilka cudnych autek...

na deser kilka fotek, Tytuł strony

nie bylem na spotkaniu siodemek ale pozniej 127 dolaczyly do urodzin kanciaka, i przyjechali do muzeum inzynierii na wawrzynca. bylo milo.
pozdrowki

bylem tam po 14 i nie bylo zadnych 127. ale kanty widzialem i lady jakiesik. wreszcie odwiedzilem to muzeum

były 127ki, i to w sile 5 egzemplarzy, ale dołączyły do nas ok godz.15.00.
Cała impreza wypadła bardzo sympatyvcznie, ja osobiście zauroczony jestem zwłaszcza muzeum w Alwernii i tym , że spotykają się zupełnie nie znający się do tej pory ludzie i wspólnie miło spędzają czas [nie znałem wcześniej przynajmniej połowy uczestników spotu i pod względem wspominanej wcześniej 'integracji' klubów takie spotkanie znakomicie spelniło swoje zadanie].
Za niedługo umieszczę zdjęcia na jakimś serwerze z opisem calej imprezy, to obiecuję dać linka.

"Jakiesik" Lady to z LADA KLUB POLSKA
Fajna impreza byłem od początku do końca - Pozdr
paweł

króciuki filmik: http://195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/pf125p.wmv

Cytat:
2003-11-23 22:45:12, pawel_krakow pisze:
"Jakiesik" Lady to z LADA KLUB POLSKA
Fajna impreza byłem od początku do końca - Pozdr
paweł

no przecie kurna wiem
slyszalem jak jedna lada(bordowa starszy model) nie mogla potem odpalic...pocisk mi nawet od kopa zapala

Cytat:
2003-11-23 15:35:53, mountez pisze:
witam!

jestem swiezo po zlotach "urodziny kanciaka" i "127"

spotkania bardzo kameralne, ale za to dobrze integrujace
wartalo wstac tak wczesnie, zeby ogladnac kilka cudnych autek...

na deser kilka fotek, Tytuł strony

O-o !
Znajomy. Kiedys (ten czerwony) był na takich wypasionych alu..teraz znowu na zwykłych jezdzi. Miałem niedawno zagadać i posłać wam fotki ale mnie ubiegliście..heh.

Cytat:
2003-11-24 09:47:10, Putin pisze:
slyszalem jak jedna lada(bordowa starszy model) nie mogla potem odpalic...pocisk mi nawet od kopa zapala

to był tylko problem ze stacyjką podobno

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=30862&c=3&f=12&orderby=desc