Dziś MIKOŁAJ !! Mam prezent dla KLUBU :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj "mikołajki", więc postanowiłem zrobić Klubowiczom mały prezent na tą okoliczność

Multimedialna prezentacja ESPERO w wersji Flash

Plik ma 2,3 MB.
Zrobił go na moją prośbę pewien zdolny młody informatyk, któremu tą drogą składam PODZIĘKOWANIA
Jeżeli chcecie obejrzeć Jego inne dokonania, to zapraszam na Jego prywatną stronę internetową gpbb.net gdzie można mu podziękować za włożoną w prezentację pracę, w dziale Kontakt.

Flash uruchamia się ze ściągniętego pliku, a zwracam tylko uwagę, że podczas oglądania należy najeżdżać myszką na tekst, który wtedy staje się czytelniejszy.

Prezentacja jest oparta na oryginalnym katalogu Espero, który leżał od długiego czasu u mnie na półce
Może część z Was go też ma w swoich zbiorach, ale na pewno nie w takiej wersji.

Jeszcze prośba do moderatorów Forum, żeby ten post przynajmniej na jakiś czas oznaczyć tak, żeby nie spadał w dół i jak najwięcej Klubowiczów mogło się z nim zapoznać.
A może tego flasha umieścić gdzieś na stronie Klubowej ?
Z tą prośbą zwracam się do Cwikusa

[ wiadomość edytowana przez: Andrzei dnia 2003-12-05 22:57:15 ]

bravo!!!

ps też mam ten katalog

Super. Bardzo mi sie podoba. Dziekuje bardzo za prezent.

Pierwszy raz widziałem. Bardzo fajne - aż się łezka w oku kręci

pzdr

Fajna sprawa

Dzięki

Dziękujemy za pomysła!!...miło pooglądać

Super extra prezent Dziękuję

Dzięki za prezent - to bardzo miłe, bo już dawno nie był u mnie Mikołaj

Dzięki Andrzejku.....

Fajowa sprawa, tak sobie to przeczytalem i mam wrazenie jakbym jezdzil limuzyna marki mercedes, sama elegancja, wygoda, bezpieczenstwo.... ahhh ta propaganda

Mnie rozsmieszyla wersja ze blacha jest w pelni ocynkowana i autko niebedzie rdzewialo. A po za tym milo bylo poczytac ze espero takie fajne jest

Ładna rzecz - extra

Bardzo miły akcent

A moze by tak zrobić wygaszacz ekranu i niech np. Jeżyk przygotuje najfajniejsze fotki na tapetę

Dzieki serdeczne - pliczek wlasnie wrzucam na strone klubowa

Cytat:
2003-12-09 22:50:02, Cwikus pisze:
- pliczek wlasnie wrzucam na strone klubowa

Dziękuję Cwikus

Poza tym jeszcze raz dziękuję za dobrą robotę gpbb i myślę że z tą chwilą temat może zostać odblokowany i opaść w "niebyt"
A tych którzy nie zdążyli ściągnąć pozostaje mi tylko zaprosić na stronę główną Klubu !

Jeżeli prezentacja sie podobała, to sie cieszę, a jak się komuś jeszcze przydała, to tym bardziej

[ wiadomość edytowana przez: Andrzei dnia 2003-12-10 09:21:30 ]