Gdzie moge dostac Wesemy w Wawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napaliłem się na takie wesemki jak tutaj: Tu Oczywiście mysle o drogowych.. i te wbudowane postojówki-coś pięknego. Tyle że jak zamawiam od producenta to musze dodać 10% jako detalista i 22%VATu... do tego koszty przesyłki.. sądze że na jedno wyjdzie jak kupuiłbym gdzies w wawie a mniej czekania itd.
więc gdzie jest sklep w Wawie lub okolicach gdzie moge to dostać?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Pzodrawiam
Kuner

[ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2003-11-28 22:45:36 ]

Ja jak ściągałem to zapośrednictwem sklepu. W każdym powinni mieć taką możliwość. Wyszło taniej niżeli od producenta (podatek+detalista) a i sklepikarz zarobił. Popytaj w sklepach czy nie ma możliwości zciągnięcia towaru.

Kuner,nie chce cie wprowadzac w blad,ale kiedys obilo mi sie o uszy ze te wbudowane postojowki niebardzo sa zgodne z przepisami,ale na bank to nie wiem.

qrde, 11.44 x 4 = 45.76zl za komplet H4 do Kanta . Szkoda że nie mieszkam w Kraku i nie jestem "hurtownikiem"

Ja mam takie same i kupowałem w Strykowie pod Łodzia....zdjecia masz w profilu...
Pzdr.

Cytat:
2003-11-30 22:24:01, cebka pisze:
Kuner,nie chce cie wprowadzac w blad,ale kiedys obilo mi sie o uszy ze te wbudowane postojowki niebardzo sa zgodne z przepisami,ale na bank to nie wiem.

Zawsze mozna wyłączyc.. .ale skoro sa wbudowane to chyba mogą byc...