Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-12 08:51:00 Hej, napalilem sie na "Gwiazke" jak nie wiem. Chcialbym kupic sobie model z roku 91-93 i najlepiej z silnikiem 1.5D, Jestem raczej kierowca ktory lubi jak autko malo pali a nie jak da sie jechac nim 200km/h ![]() A co myslicie o przerobce na gaz jak nie uda sie takiej z dieselkiem kupic a bedzie bardzo ladna ? I druga sprawa, gdzie taka dobra dorwac, juz tyle sie naszukalem i raz znalazlem z 87r ale to za stara, a po 90 troche lepiej juz to autko wygladalo, na taka z 96 to mnie jeszcze nie stac. Pozdrawiam Wszystkich i ciekwy jestem co napiszecie. gg 856822 [ wiadomość edytowana przez: NoMysz dnia 2003-11-12 08:51:42 ] |
![]() Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2003-11-12 12:17:05 No mykaja dwie fajne starletki po Poznaniu to moze ci koledzy pomoga ![]() Zwolenikiem gazu jestem ale w tak malym samochodzie i z malym silnikiem to jest to sprawa do glebokiego przemyslenia. |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-12 12:33:42 No wlasnie chetnie bym sobie obejrzal jakas z tych lat w Poznaniu zeby sie bardziej napalic ![]() ![]() To kto mi pokaze swoja Starletke. Szymon Poznan ![]() |
![]() rados Toyota Starlet siedlce | 2003-11-12 14:16:53 no ja moge Tobie pokazac ![]() moja jest z '92 silnik 1.3, na liczniku wlasnie wybilo 170kkm /na gazie od 50kkm/ i jak na razie nie narzekam. spalanie miasto/trasa ~10/8 l/100km. co by tu jeszcze? rdzy ani sladu, zebym sam nie chcial to bym do niej nawet zlotowki nie muslal dokladac /troche rzeczy powymienialem ale to raczej normalna eksploatacja/ |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-12 18:35:40 No to bajer, ale skad taka z gazem wychaczyc, jak ktos ma do sprzedania to sie pisze odrazu. Albo z 1.5D ale tej dostac to jak igle w stogu siana znalezc takie same szanse ![]() |
![]() Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2003-11-12 18:53:23 Samemu gazowac trzeba. |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-11-13 01:46:22
No synu, taki grzech mogę Ci wybaczyć, masz dyspensę na ten rok, jak i przyszły ![]() Gratuluję wyboru, nareszcie jakiś Starletkomaniak się napatoczył, co do oglądunku tego rocznika to umawiałeś się już, o ile mi wiadomo, z moim szanownym braciszkiem, ja ze swojej strony mogę Ci służyć nowszą (97') budą do oblukania jakbyco, co do twojego wyboru 1.5 D to jest on wg mnie dość mocno kontrowersyjny, daj se luz ![]() ![]() ![]() Dizele produkowali tak jak wersję EP 81, czyli tą o którą Ci się rozchodzi, do roku 1996, ale są one bardzo trudno dostępne niestety ![]() [ wiadomość edytowana przez: ko-hoshi dnia 2003-11-13 01:51:27 ] |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-13 08:51:05 Tak, dzis sobie obejrze Starletke Twojego brata ![]() ![]() Ta Twoja to juz moje jest pozniejsze marzenie ![]() |
![]() mandes TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Warszawa | 2003-11-13 10:53:34 Daj spokój z gazem. Jak chcesz naprawdę pojeździć Starletką 1,3 z 92 roku to pełną satysfakcję osiągniesz jeżdząc na benzynce. A naprawdę te maszynki duuuuuużo potrafią. A poza tym szkoda silnika. A spalanie jak na te osiągi naprawdę niewielkie. Pozdrawiam: mandes |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-13 11:46:52 Jest w tym duzo racji, ale ja nie chce wariowac samochodem ![]() Ale staram sie jezdzic ekonomicznie, w koncu wszyscy chcemy oddychac swierzym powietrzem nie ![]() |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-16 09:25:46 Co myslicie ? Podobno Starletki mialy silnik diesla do 92r , a w gratce , www.gratka.pl znalazlem ogloszenie starletki z 95r z tym silnikiem 1,5D
tu macie link: http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_rubryka=1&marka=Toyota&model=Starlet&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&nr=2 |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-11-16 22:52:15 Hmm, mi się zdawało że do gwiazdek wrzucali diesele do końca czyli do 96', więc rocznik 95 byłby możliwy, ale w naszym kraju niektórzy dowcipnisie nieraz podają rok składania w Polsce lub rok pierwszej rejstracji w kraju jako rok produkcji, więc trzeba uważać ![]() A jeśli jesteś nagrzany na 1.5 D to albo pojedziesz pół Polski do Lublina albo trzaby znaleźć jakiegoś zaufanego, kompetentnego klubowicza, najlepiej z aparatem z okolic, nadać mu temat, zestaw pytań i jechane. Bo dzwonić to można tylko orientacyjnie i ogólnie, i tak usłyszysz tylko to co będziesz chciał usłyszeć, a o paru drobnych szczegółach zazwyczaj pan/pani "zapomina" dodać ![]() Tak czy siak pomyślnych łowów. ![]() |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-17 17:09:03 A to ciekawe ze jednak moze do 96 z 1.5D robili, trzeba by to jakos ustalic. Ale i tak juz jestem troche zly bo szukam i szukam i nie moge sobie w latach jakie sobie wyznaczylem 91-93 znalezc dla siebie starletki. Jak czlowiek chce akurat kupic to nigdzie nie ma. Nic tylko przegladanie gazet, netu i wertowanie ogloszeni i ciagle nic ![]() ![]() |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-11-17 23:39:40 Hehe, Jackal "Starletka drogą ekstrawagancją" ![]() ![]() Tak w ogole Nomysz to może rzeczywiście się rozejrzyj za rollką, ale jak słyszysz starleta nobilituje ![]() Patrzyłeś za tym maleństwem po poznańskich periodykach "kup auto" i "auto info" ?? tu masz parę linków co mi do głowy przyszły (poza oczywistymi trader, gratka i allegro) : 1 2 3 4 5 Nie zrażaj się, bądź wytrwały i nie słuchaj wrogich podszeptów ![]() ![]() |
![]() rados Toyota Starlet siedlce | 2003-11-18 07:33:47
to ja chyba jakis szczesciaz jestem. moja praktycznie sama wlazla mi w lapy ![]() pozdrawiam i powodzenia... |
![]() mandes TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Warszawa | 2003-11-18 09:46:48 A propo zakupu Starletki. Moja tez niejako wpadła mi w ręce, bo kupiłem ją od "dalszej rodzinki", ale jak niektórym opowiadałem na spocie, wiosną tego roku szukaliśmy z kumplem dla niego Starletki takiej jak moja. Oj dużo widzieliśmy. objeździliśmy niemalże całą Polskę. I w końcu po jakiś 3 miechach pojawiło się ogłoszenie w prasie: starlet 96' 120 tyś km itd.. . od razu za słuchawkę.... O godz 8 rano, kiedy zadzwoniliśmy a był to pierwszy dzień ukazania się ogłoszenia, było juz przynajmniej ze czterech chętnych - nie wiem kiedy zdążyli zadzwonić, chyba w nocy. Strasznie nam zależało żeby samochód jak najszybciej zobaczyć i chcieliśmy umówić się praktycznie w tej samej chwili. Facet zaczął coś kręcić, że nie może , bo się umówił z innymi i kolejność obowiązuje itd. Ale tak naciskaliśmy że się wkońcu zgodził. No i sprzątnęliśmy handlarzom sprzed nosa Starletę. Kolega jeździ nią od początku wakacji i jest taki zadowolony, że nie sposób tego opisać. ![]() |
![]() NoMysz Toyota Corolla XLI Poznań | 2003-11-18 10:21:35 Ech panowie ![]() Szukam juz 2-3 tygodnie, dzis dzwonie na kolejne ogloszenia jedna wychaczylem z 90 druga z 93r i nie kupie Corrolki ![]() Tak dlugo bede szukal az znajde. Dzieki za linki i za otuche ![]() Tez teraz jak tylko widze nowe ogloszenie odrazu dzwonie i w koncu cos wylapie ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2003-11-18 10:33:19 2-3 tygodnie ??? Ty nawet jeszcze nie zacząłeś szukać !!! ![]() ![]() Jak poszukasz 4-6 miesięcy to wtedy będziesz mógł narzekać, że nigdzie nie ma. Musisz liczyć na niebywałe szczęście i superokazję, żeby kupić wymarzone autko w krótkim czasie. Powodzenia w szukaniu, w końcu znajdziesz ![]() ![]() ![]() |