Kolejny mustang ? :) - 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziś przeglądając profile użytkowników zauważyłem iż ob-Piszczyk zrobił potrójne światła u siebie w kancie
Mogłby kierunek polakierować na kolor czerwony
popatrzcie sami:

ANo ale kolka to przytdalyby sie jakies konkretniejsze

jakbym miał kanta to tylko takie lampki
zaraz bym naskrobał list do "wuja z ameryki" żeby przyszłał orginalne

Że nie będe pierwszy to już wiedziałem, ale że nawet drugi to już straszne . No ale ja jak już zmajstruje "mustangi" to zrobie wszystkie czerwoniutkie
BTW - jakoś dziwnie wygląda klasyk bez zderzaków i z kierunkami w błotnikach, hmmm...

dziś wcześniej też pierwszy raz oglądałem te zdjęcia. Respekt za Fiacika, wygląda całkiem ładnie - choć wydaje mi się, że jeszcze pare rzeczy trzeba by troszkę poprawić (to jest moja opinia, nie musicie się z nią zgadzać), np. odpowiednie miejsce na błotnikowe kierunkowskazy, trochę gleby i inne kółka.
Co do "mustangowych" świateł, niebardzo mi się takie rozwiązanie podoba - po prostu są zbyt duże. Może gdyby te światła były mniejsze? Wtedy chyba byłoby lepiej.
Jednak mimo wszystko - WYPAS to jest!

Jeszcze jedno pytanko dot. sześciu czerwonych pionów - czy można mieć z tyłu 6 odblasków?? Nie mam na tym dysku tych rozporządzeń dot. dopuszczania autek wiec pytam, moze ktos wie przypadkiem...

Cytat:
choć wydaje mi się, że jeszcze pare rzeczy trzeba by troszkę poprawić (to jest moja opinia, nie musicie się z nią zgadzać), np. odpowiednie miejsce na błotnikowe kierunkowskazy, trochę gleby i inne kółka.

Zgadzam się z twoją opinią. W sumie nawet ładniej by wyglądał bez kierunku niż z kierunkiem w miejscu MR-owkim. Do tego jeszcze jakieś felgi, oczywiście klasyczne ATS Classic albo coś z katalogu Abartha.