MotoNews.pl

Piekna Barchetta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdjecie ponizej pozostawiam bez komentaza;]....Barchetta my LOVE!

coś niesamowitego a to oryginalne cabrio??hehe chyba nie.
a jakies dane??rocznik motor itd...???
ale bryczka przecudowna

ale na drugi rzut oka to wygląda jak resorowiec bo te plamy oleju jakies takie za durze ale co tam piękny jest

[ wiadomość edytowana przez: black_panther dnia 2003-12-02 11:34:10 ]

...to body kit który mozna zaadoptowac na podwozie 126!....robia to w Dani...ceny jeszcze nie znam..a silnik...takie jak wsadzaisz do 126;]

nie chce sobie nawet wyobrazac jesli nadwozie z laminatu...czyli waga ok 450kg..góra i silnik chocby z cc900 a juz o 1100 nie mowie!...masakra!

szczena spada!!

Naprawde piękne autko, ja też takie chce!!!

dobra body cit ale co ze to jest cabri nie stanowi bez jakich dodatkowych wzmocnień kaszel sie złamie hehe hyba ze sie myle.

a jak nedziesz znał cen to wal bo to piękna rzecz

hehe fajen mydelko

Fajne Autko)

Cytat:
2003-12-02 11:32:55, black_panther pisze:
(...)
ale na drugi rzut oka to wygląda jak resorowiec bo te plamy oleju jakies takie za durze ale co tam piękny jest

Hehe, a już myślałem że tylko ja odnoszę takie wrażenie

Skoro to jest na kaszlu, a miejsca siedzące są tylko dwa, to aż się prosi o jakiś silniczek centralnie . Podwozie podobnie jak u Kazy czy Rafalmaxi, wszystko na max przerobione (cała podłoga, zawias) i na to takie ładne i niepozorne (w pewnym sensie) nadwozie. To jest myśl - tylko SWAP!

Jeśli badziewke KOLO/COLO kosztuje kilka tysiecy to dunskie wypasy bedą masakrycznie drogie.

Fajna sprawa/ Prosimy o caś takiego na kancie

znalazlem jeszcze kilka fajnych fotek