Dzieki i pytanko:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wielkie dzieki za mile przywitanko ale tu wuasnie jest problemik bo z tego wzgledu ze nie mam zadnej bestyjki narazie to tez sie zapisalem do was na forum zeby sie dowiedziec wiecej o omesiach bo tak naprawde mam zamiar kupic autko i mam dylematy nad Omesia , mondeo, lub czyms mniejshym Clio i poprostu chce sie od was dowiedziec paru spraw, wuasnie na temat Omeg jak to jest z nimi bo slyshalem ze "B" sa awaryjne ???
A poza tym mam jesio problemik z tym ze bede kupowal na ratki takze tez bym prosil o jakis sprawdzony komisik ??? bo kredyt to lepiej chiba gotowkowy zalatwiac wshyscy mi tak do okola mowia

wielkie dzieki i pozdrovionka
Kuba vel GRUBEER

Kolego Kuba,
my tu jesteśmy gronem miłośnikow omegi, więc prosze nie wspominać o innych opcjach, bo to nie spotka się ze zrozumieniem.
Co do porad zapraszam do lektury wcześniejszych postow, jest tam wiele wyczerpujących informacji na temat omeg A i B. O awaryjności omegi B proszę się nie wypowiadać, zanim sam nie zaczniesz jeździć. A tak przy okazji z czego się przesiadasz na omegę?

wsumie to mialem malcaka i poloneza a ostatnio jezdzilem vectra z 91 do spoly z moim starushkiem ale teraz jestem jush zonaty i chcialbym kupic tylko sobie jakas bryczke (kocham omesie) i przepraszam jesli kogos urazilem ale nie chcialem poprostu to bedzie pierwshy moj samochodzik tylko moj i moj wybor tak ze chyba mnie rozumiecie ze poprostu nie chcialbym wydac kasy ktorej i tak nie mam a jeshcze przed splaceniem rat za niego dokladac do niego bo sie bedzie sypal... a poza tym jestem mlodym 24 latkiem ktory marzy o czyms rodzinnym i oagresywny i tym czyms jest dla mnie OMESIA !!!

Sorki jesio raz i wielkie dzieki
Kuba vel GRUBEER

Gratulacje z okazji ożenku, omesia pasuje do kompletu, a co do reszty, to polecam lekturę poprzednich postow.
Powodzenia w zakupach

popatrz w dziale sprzedam kupie, tam ostatnio ktos się interesował zakupem Omegi.

popatrz w dziale sprzedam kupie, tam ostatnio ktos się interesował zakupem Omegi.