Proponuje konkurs fotograficzny.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie, proponuje konkurs fotograficzny, abyscie nadsylali zdjecia waszych wozów w jaknajciekawszej scenerii, ten kto wygra dostanie od moda tytul Fotografika grudnia, i co miesiac bysmy powtarzali taki konkurs, bylaby to fajna odmiana i fajne fotki Co wy na to??!

Fuck 2 razy mi sie kliknelo, niech ten watek bedzie kontynuowany a drugi niech zostanie usuniety, ok?

Ja jestem za tylko cholera ja niemam cyfrowki

Ale pewnie znasz kogos kto ma, moglbys pozyczyc, lub zrobic zwyklym i zeskanowac.

Pomysle ale cos wykombinuje. Tylko auto niewyglada ciekawie na tych zimowych kolach i te stalowki ochyda ale zrobie fotki

Do stalówek to kołpaczki z syfmarketu i będzie lepiej, a i stalówki wolniej będą się sypały. Właśnie - zastanawia mnie czmu tyle ludzi jeździ w zimie bez kołpaków. Nie mówię tu o oryginalnych po 50 czy 100 zł / szt. a o jakichś dziadach po 5 zł./szt.

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2003-12-11 13:06:12 ]

Jesli chodzi o kołpaczki to bardzo ładne są oryginalne kołpaczki DU....

Wedlug mnie autko nawet na kolpakach zajebiscie wyglada, wszytsko zalezy od ujecia, swiatla i scenerii....

Ja mam takie kolopaki z super marketu ale na ktoryms zlocie uslyszalem ze wyglada bezndziejnie wiec mi je posciagali i leza teraz na balkonie moze je zaloze

Kazdy samochod wyglada ladniej na kolpakach niz ze zwyklymi felami.

pomysł z tym cykaniem fotow nie głupi ale....jaka ja np znajde ciekawa scenerie w miescie-na cmentarz wjade i strzele fote czy jak, jak spadnie sniego to moze bedzie ciakawiej

Hmm troche pomyslunku i cos sie znajdzie, np esperacz o wschodzie slonca ( luz zachodzie ) na tle pieknego slonca, lub zdjecie na ktorym espero jest podczas jazdy, tzn samochod jest idealnie wyrazne a tlo rozmazane itp.

Cytat:
2003-12-11 13:15:32, RICO__ pisze:
Kazdy samochod wyglada ladniej na kolpakach niz ze zwyklymi felami.

Pod warunkiem, że nie są to kołpaki firmy VIP imitujące nie posiadane tarcze hamulcowe.