| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OmesiaK Omega A 2.0i Diamant Białystok | 2003-11-27 09:44:47 Moje male bolaczki:
1. Obroty na obrotomierzu faluja, raz zanikaja raz pokazuje dobrze ale oczywiscie tylko odczyt obrotomierza bo silnik idzie OK. 2. ABS -kontrolka nie pali przy wlaczonej stacyjce oraz nie ma samego ABS-u. 3. Mialem spieprzony termostat bo pokazywalo mi temperature ciut ponad niebieskie pole. Teraz jest lepiej bo chodzi pomiedzy 85-90 stopni. To narazie tyle . Mam nadzieje ze cos mi doradzicie Pozdrawiam |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-12-02 09:22:14 Ad 1 gaz ? to go wyrzuc jesli nie
to lewe powietrze, sprawdz wszystki polaczenia. ad 2 lampka/żarowka/przkaznik ? ad 3 ten typ tak ma. Nijak sie ma to co widzisz na desce, do tego co mozna zczytac z techa. Podlacz sie przy okazji pod komp i popros aby podali ci temp cieczy chladzacej, porównaj z wskazaniem na desce i bedzie ok. |
OmesiaK Omega A 2.0i Diamant Białystok | 2003-12-03 08:07:42 Oooooo! Wreszcie ktos zauwazył mojego posta. dzieki wielkie PiotrS - niezawodna firma z ciebie.. Co do pierwszego to jeszcze nie zrobiłem (nie mam gazu), 2 - przekaznik , zrobione, 3 - jutro jade na kompa -to dobry pomysł.. Jeszcze raz dzieki.
Pozdrawiam. |