Rozdanie pucharków- zakończenie sezonu 2003 :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co Wy na to żeby spotkać się w knajpce, na przykład w sobotę po świętach. Jest u nas fajna knajpka na os. Zgody (Glorial), jest ok, spokojnie, moge zarezerwować miejsce. Będzie to doskonały pretekst aby rozdać pucharki za 3 pierwsze msca (i nie tylko ) w naszych imprezach i zakończyć oficjalnie sezon . Co Wy na to . Od razu mówię że nie mogę wyskoczyć do knajpy na miasto, dlatego proponuję NH

ok ja się na to piszę, miałem w planach co innego ale takiej imprezy nie przepuszczę!!

widzę że oprócz Gadzia nie ma chętnych, rozumiem że mam nie załatwiać miejsca, w takim razie umówię sięz samymi zainteresowanymi i rozdam pucharki

ja bym chetnie przyszedl ale akurat w sobote mam impreze co innego jak by to bylo na rynku

grzybu raz mozesz sobie odpuścić menelską impreze i wyskoczyć na klubową

Jezeli wroce w sobote to przyjde, trzeba dziadka na swieta odwiedzic.

Konrad Tomek mówi ,że pójdzie. Pisze za niego bo nie da rady siąść na kompa teraz D

KONRAD ODEZWIJ SIE JAK NAJSZYBCIEJ DO MNIE NA GG , WIESZ O CO MI CHODZI, WAZNE!!!! JAK BY MNIE NIE BYLO TO ZOSTAW MI TE DANE NA GG! JA TO IDE DZISIAJ ZALATWIAC

[ wiadomość edytowana przez: MaReK-S dnia 2003-12-23 12:40:20 ]

ja bede na 100%

spox moge wpasc ale dla mnie chyba rozga sie nalezy za najgorszego zawodnika w sezonie ... :/

Cytat:
2003-12-23 10:47:22, Gadzio pisze:
grzybu raz mozesz sobie odpuścić menelską impreze i wyskoczyć na klubową

wybacz gadzio ale to 18 kumpla takze raczej nie zreszta tam rozdaja alkohol za free a jak juz pisalem jak by to bylo w rynku albo okolicach to napewno bym na kfile wpadl

[ wiadomość edytowana przez: new dnia 2003-12-23 17:22:07 ]

Ja tez bym chetnie wpadl,tylko nie wiem czy moge,bo klubowiczem nie jestem.pozdrawiam.

Cytat:
2003-12-23 17:37:47, Daniel81 pisze:
Ja tez bym chetnie wpadl,tylko nie wiem czy moge,bo klubowiczem nie jestem.pozdrawiam.

to nie jest impreza zamknięta, oczywiście jak najbardziej zapraszam! chcę się tylko dowiedzieć ile osób przyjdzie, żeby było wszystko wiadomo, jak ktoś chce przyjść czy nie chce, to niech tez pisze, żeby nie było tak że tutaj nic nie napisze a potem przyjdzie i się okaże że miejsc brakuje

Z tego co wiem na tą chwile to będe na 100% tylko nie bardzo wiem gdzie jest ta knajpka i o której to planujecie. Postaram się jeszcze dowiedzieć czy maciek da rade może chociaż on będzie wiedział gdzie to jest

qrde niewiem czy sie wykuruje najwyzej jak zabraknie miejsc usiade myszy albo roodej na kolanach i bedzie ok

własnie Konrad jak byś mógł wytłumaczyć nam bo nie wszyscy wiemy jak tam trafić

oczywiscie Bartus, nie ma sprawy

no ja oczywiscie tez bede a knajpa jest niedaleko petli autobusowej "al. przyjazni" czy cos takiego i niedalego komisariatu na os. zgody

Jutro napisze gdzie to dokładnie i moze jakąś mapkę wrzucę

Mnie już chyba tradycyjnie zabraknie Szkoda bo już dawno nie byłem na żadnej imprezie klubowej No, ale coż praca to praca. Miłej zabawy i ..............

Ja niestety nie mogę przyjść