| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bialy (A) Miłośnik FSO ![]() wawa | 2005-03-03 19:10:44 Kolego
Wyszukiwarka się kłania! Nierówna praca silnika po remoncie! ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
cwaniak Miłośnik FSO Fiat 125p kombi "Brzydgoszcz" | 2005-03-04 18:54:29
ale wiesz co Biały, ten wątek nie wiele wyjaśnia, nawet jeśli Tadziu1 go przeczyta to jego problem może nadal pozostać, niestety |
Bialy (A) Miłośnik FSO ![]() wawa | 2005-03-04 20:18:14 Cwaniak
chodzi o to aby się dopisywac do wątków już istniejących a nie zakładac nowe bo sie robi bałagan. ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
tadziu1 Warszawa | 2005-03-09 21:36:14 No i stało się!!!
Disiaj silnik gwałtownie stracił moc, zaczął pracować jeszcze bardziej nierówno i zgasł. Po zapaleniu (z trudem) wyraźnie pracuje na trzech cylindrach. Jutro melduję się w warsztacie z reklamacją. Mam nadzieję, że to drobiazg oraz, że nie będzie problemów z reklamacją. Jeśli mi coś spiep... albo nie przyjmą reklamacji, poinformuję Forumowiczów co to za warsztat. Pozdrawiam wszytkich. |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-03-09 22:29:00
tylko potem robią się wątki tasiemce i szukaj potem z 200 postow tej jednej konkretnej odpowiedzi. A wyszukiwarka wyszukuje temat w którym są dane wyrazy a nie konkretny post. Przykład: szukałem kiedyś informacji w wyszukiwarce wywalilo "Nude" i teraz powodzenia w przeglądaniu ok 2000 postów w poszukiwaniu jednego adresu. Takze nie przesadzajmy z dopisywaniem sie do postów, bo potem sie nie połapiemy. Żeby odkryć usterke w swoim samochodzie bedziemy musieli sami sie domyśleć jaka jest jej przyczyna, bo juz jest taki wątek którego tematem jest właśnie odpowiedz na nasze pytanie. |
tadziu1 Warszawa | 2005-03-10 12:27:18
Jest diagnoza. Kompletny brak kompresji w drugim cylindrze. Próba olejowa - bez zmian. Demontaż głowicy i.... zgięty zawór wydechowy. Czy zawór może się zgiąć samoistnie ??? Czy soś sp... przy montażu? |
automatic | 2005-03-10 12:58:51
i zawór się nie zamykał /ssący?/to tłok go dopasował |