Jak wam sie podoba 126 - z felgami w koncu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klamki chromy tez beda tylko zastanawiam sie nad zaadoptowaniem ich od innego auta jakiegos - aha - gleba bedzie jakos na dniach . . .pieje tak bo mam stosunkowo nowy resor . . .pozdr zycze milego ogladania i komentowania

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-12-05 23:39:12 ]

Mi się podoba!!! Dużo osób teraz zakłada stare metalowe zderzaki. powrót do przeszłości

Napisz no Stasiu jaki masz rozmiar opony z przodu i czy cos przerabiałes zeby nie obcierało. Ogólnie bardzo sympatyczny malec.

racja, a kiedys bylo na odwrot, kazdy wymienial chromy na plastiki ,
ale widze ze chromowane zderzaki i biale klosze staly sie jakas kultura masowa, kazdy taki zestwik zapodaje, fakt ze fanie wyglada ale znika niepowtarzalnosc pojazdu

Badzio ładny stasiu, badzio...
ciesze sie, ze obrałes ten styl i jeszcze dodałes sporo po swojemu.
ja to tylko boje sie o twoje zdrowie zimą na tych kołach... 175 i oponka 5.5 brrr...
ale spoko, jak spadnie śnieg to bedziesz jechał jako spychacz na lublinek torując nam droge

opony sa i felgi 4 takie same 5,5 cala - bardziej wysuniete z rantem na zewnatrz - podobno jakas seria tak miala, albo przespawane . . .no nie wazne opony wszedzie 175/50 z przodu delikatnie trze - ale jak mialem 12 to tez tarlo . .na dystansie nie trze prawie wogole . . .fajnie sie jezdzi duzo stabilniejszy jest ale nie polecam na deszcz ani na koleiny - aha no i wrazenie na przochodniach . . .

Ale te lacze to ci troche za bude pewnie wystają. Ja mam tez 5,5 cala od bMW i na to opona 155/65 i wystaje z tułu około 0,4 cm (bez dystansów) no i panowie pOLICJANCI nagrodzili mnie mandatem. I chcieli dowód zabrac ale ich jakos przekabaciłem.

w przyszlym tygodniu bede mial poszerzony ze nie bedzie wystawac u mnie na tej wysunietej feldze wystaje 2-2,5 cm . .

dla mni8e bomba! tak trzymaj

Mi autko sie podoba Ładnie zrobiony.

P.S. Wczoraj też wychaczyłęm chromik przedni wraz z kłami Stan idealnie używany

nio całkiem calkiem.fajny.chromiki bardzo ladne

Bardzo ładnie,bardzo... Tylko mam dwa małe zastrzeżenia: seria zawias i jak chromy to nie czysta klapa.... ale to tylko takie moje skromne zdanie
Generalnie oby tak dalej Powodzenia w dalszych przeróbkach

Pozdrawiam
Kuner

Kto mi powie co to zawias, bo dużo tego tutaj a jakos nie kumam o co chodzi. dzieki bardzo za podpowiedzi jezeli bycie mogli

zawias - zawieszenie
zrobic zawias - obnizyc, utwardzic etc
pozdro

aha maluch bardzo fajny
pozdrowki

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2003-12-06 10:47:15 ]

no mi tez sie podoba ten maluszek bo wczesniej na klopakach matiza nie za ciekawie nawet rura teraz w2konponowala sie no stary jeszce gleba BRAWO DLA KOLEGI

TAK stasiu cwaniaku malec sliczny... ale postaraj sie wyjasnic sprawe z oststnimi twoimi felami...

Podoba mi sie bardzo tylko te progi jakies takie

zgodze sie z kolega .zrup coc fajnego ztymi progami

Bardzo mi sie podoba a nawet jestem pod wrazeniem tylko... progi mi do calosci nie pasuje ale to kwestia gustu wazne zeby tobie sie podobało

pozdro

bajerancki tem maluch,mi sie spodobal
trzymaj tak dalej