Modele fiatów od A do Z

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem to dziś, poszukując wszelkich danych o fiacie 124(sedan), trafiłem na tą stronke bardzo ciekawa, można sobie włąsne samochody poogladać w zminiaturyzowanych wersjach , ładny kolorek ma maluszek,
zajżyjcie

Pozdrawiam

chcialbym kanta takiego jak ten 124

modeliki są rewelacyjne!
co do tego zdjęcia Fiata 124 Cabrio. Na moje oko to jest VT.
Poznać można po drzwiach - klamka jest nienaturalnie daleko od krawędzi drzwi. Poza tym te drzwi są BARDZO długie =)
VT jak się patrzy.

chociaz czy ja wiem?, bo np 125p cabrio wyglada mniej wiecej tak:

zdjecie pochodzi ze stronywww.auta.b7.pl

Taki fiacki jest ciekawy, można by sie nim bujać, ale tak np ruski cud techniki Wołge karbio albo Czajke mieć to tesh szpan. A mozę ktos zrobi cabrio 125p bo 126 to jush nie jednego widziałem a kanta cabrio to pierwszy raz na tym foto widze. Kurcze sorki, ale ten koleś mnie zadziwił tym co dał do fiata 125 w tuning i podpisał dwa ciekawe fiaty, ten po lewej jest fajny i mi sie podoba ale ten po prawej to chyba CLUB TUNING wóz do prezentacji. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: macpaw dnia 2003-12-07 17:34:35 ]

przy budowie kabrio z DF trzeaby przesunac slupek i wydluzyc drzwi wzmocnic podluznice i progi chyba zedby zrobic tylne male tylne drzwi jak bodajze w cadillacu de ville otwierane jak w syrence 104,
a i tak nei wiem czy daloby sie to przekwalifikowac na kabrio maluchy byly w wersji kario a kant tylko prototyp i nie mial nawet chyba homologacji

Przeciez DF long cabrio jexdził jako pojazd seryjny i tam woził jakiś turystów po mieście (tak skapowałem z tego opis na tamej stronce), może we włochach był taki cabrio z homologacja trzeba sie dowiedzieć popytać, bo skoro maluch była kabrio to kant nie mozę POzdruufka