MotoNews.pl

Barbórka 2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto bedzie i na jakim OS-ie.
Napewno bede na żeraniu (kazdy wie gdzie był autozłom ZOMISU)
Możemy sie jakos umówić.
Wiecej informacji TU

Ja bede na 100% na Zeraniu i na Karowej. Robie tam zabezpieczenie trasy.

Na Zeraniu bede od godziny 7:30.

czy w tym roku na Karowej też trzeba przekupiać ochroniarzy żeby puścili bez biletu?

Wedlug tego co jest na str int rajdu to nie. Na Karowa ma byc wstep wolny. Na Bemowo na oba OSy bilet kosztowal bedzie 5zl

Jeśli jutro nie zasypie drogi i jakoś dotrę do Warszawy to na pewno będę na Karowej.

Pewnie znowu bedzie padal snieg, tak jak w zeszlym roku...

w zeszłym byłem na Karowej na kostce na zakręcie ,a potem na nawrocie, było fajnie

Fajnie to malo powiedziane! My z Olkiem stalismy na zakrecie na kostce miedzy mostkiem u gory, a wjazdem pod mostek. Stalismy na wewnterznej - tylko MEDIA tam mogly stac

przy galerii????

jeśli bede na karowej (szkoła) to pewnie bede na skarpie pod murem siedział.

Kiler będę jutro dzwonił do Ciebie , bo na Karowej zamierzam być. Chciałem zachaczyć o Bemowo , ale niestety muszę być w firmie. Rozumiem że Karowa zaczyna sie o 17 ?!
I jak nie zapomnę to wezmę aparat

[ wiadomość edytowana przez: 3lite dnia 2003-12-05 23:09:53 ]

Ja wylazłem z garażu i nie chce mi nic. A dziś jeszcze 2 imprezy mam do obskoczenia...
Swoja droga to niezła prawidłowosc - 4.XII i pada śnieg Rok temu po Barbórce był przyjazd do domu, suche ciuchy, zjeść i pod M1 poślizgać sie...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Jeszcze zmienilismy kola u Twojej ciotki w Swifcie.

Co do tegorocznej Barborki, to byla rewelacyjna - z reszta, jak co roku! Bardzo podobal mi sie OS Zeran!