MotoNews.pl

Musze sie pochwalić - kupiłem kubełki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zbierałem na nie od czerwca... dziś sfinalizowałem transakcje i kupiłem nowiutkie dwa kubełki bimarco B.
Narazie stoją w pokoju, bo jeszcze musze sobie dozbierać i kupić mocowania.
Ale szczęśliwy jestem niesamowicie! Nareszcie seryjne skajowe krzesełka zrobią AUT

buehhh..gratuluje a ile dales-jesli to nie tajemnica

gratuluję zakupu
mam u siebie taki fotelik i super się w nim śmiga
jak będzie kasa kupię sobie jeszcze jeden

eeeee widze ze kolega sie wyrzarl gratuluje

zapłaciłem 550 zł za 2. Koleś je kupił i okazały sie dla niego za małe, i dał je do sklepu tuningowego do sprzedania, to je raz dwa kupiłem grzechem było niekupić... nawet w orginalnym opakowaniu są.

Mocowania sam sobie zrób, niedawno było opisywane jak

o wlasnie a do 125p da sie kupic mocowania czy trzeba cos dorabiac? ma ktos moze jakies rysunek jak to wyglada?

Ja niedawno pytałem i Ci kolesie z bimarco powiedzieli że nie ma żadnego problemu z dorobieniem mocowań do DF'a.

mnie na nowe nie stac zbieram i zbieram ale przy malcu poprostu sie nie da bo zawsze cos sie spieprzy ja szukam bardzo tanich kubelkow gratuluje dobrego zakupu pozdro

Gratuluje ... też chciałbym kiedyś kupić kwestia czasu i pieniędzy .... oby ci sie dobrze w nich jezdziło

Moje gratulacje. Mcqueen nie dodał że gdyby nie "mała pomoc przyjaciół" to by ich nie kupił. Czekam na efekty wymierne kubełków czyli DALSZE modyfikacje.

gratuluje!...sam mam takie..tez cieszyłem sie jak dziecko z lizaka!....bedziesz bardzo zadowolony..tylko troche staja sie nie wygodne po 500km

...

Moje gratulacje, aby Ci sie w nich wygodnie jeździło I mam pytanko: Czy jak sie zamontuje dwa kubełki to maluch nie staje sie autem dwu osobowym ???? Jak to jest z miejscem z tyłu.... Wiem ze jak są lotnicze fotele to jush jest mało miejsca na nogi

no Gratuluje !!

Gratulacje, sam bym kiedyś chciał kupic tekie foteliki!!!

staje się autem dwuosobowym.

A ja myślałem że ogólnie malan jest 2 osobowy
Acha, niedługo zapodam foto kubełków.

Jak sie uprzesz to z maluch zrobisz 7 osobowego vana W dowodzie pisze 4 osoby, wieć trzeba sie do tego stosować, nie wazne jak siedza wazne że sa 4 osoby Wsadź do malucha 4 grube babcie to jesteś miszcz Moja mama wiozła dwie babcie to potrzebowała czujniak przechyłó bo obydiw siałdy po prawej stronie

Ja tez dzisiaj kupilem kubelki do mojego coupe Pewien gosc stwierdzil ze nie pasuja do jego supertuningowanego golfa i musi je wywalic, wiec zaplacilem za nie GROSZE

Cytat:
2003-12-07 21:29:06, macpaw pisze:
Jak sie uprzesz to z maluch zrobisz 7 osobowego vana W dowodzie pisze 4 osoby, wieć trzeba sie do tego stosować, nie wazne jak siedza wazne że sa 4 osoby Wsadź do malucha 4 grube babcie to jesteś miszcz Moja mama wiozła dwie babcie to potrzebowała czujniak przechyłó bo obydiw siałdy po prawej stronie

Pamietam jak sie jezdzilo maluchem na wszyskie swieta rodzice, dzadkowie i my a bratem, razem 6 osob...a teraz jezdze w 4 osoby maluchem na zajecia...na fotelach lotniczych po 25 km wszyscy maja niedowład konczyn dolnych