Coś na prezent świąteczny :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli rodzina nie wie co wam kupic dajcie im tego linka:

http://www.holley.com/nosnitrous/index.html

ja bym wolał jakieś fajne alufelgi 13 z niskimi oponkami

bo od nitro to potem musiał bym silnik zbierać z ulicy

ja miałem klatkę pod choinkę dostać ale niestety padło na dysk twardy (brak przestrzenii)

a ja bym chcial sprezarke i migomat

ja tylko Fele do przody 13' i kubełki do srodeczka

ja poprosze o jakis ładny lakier na auto
a i jeszcze może jakiś wałek może być 385

a ja bym chcial na porzadna blacharke. no i na 2.0 dohc i na jego ewentualny remont
pozdrowki

ps. klatka i kubelek chociaz jeden tez bym chcial )

Ja poproszę:
- podłogę
- pas przedni
- obydwa przednie nadkola
- obydwa przednie błotniki
- przednią szybę
- korbowody
- zestaw naprawczy silnika
- głowicę z ELa
- lakier
- resor
- wahacze tylne
- skrzynię z BISa
- wałek 114
to by chyba stykło

A ja chciałbym, aby sie znalazły dokumenty od maluszkowej budy z 75 roku i żebym miał kase na zrobienie przepeięknego klasyka, który mógłby by być wizytówka klubu

ja bym prosił o ładne oponki lato 145lub 135/70 r13 i jeszcze dwie sztuki 13-stek na przód najlepiej bmw rekin

Cytat:
2003-12-21 23:45:19, MCQUEEN pisze:
A ja chciałbym, aby sie znalazły dokumenty od maluszkowej budy z 75 roku i żebym miał kase na zrobienie przepeięknego klasyka, który mógłby by być wizytówka klubu

A ja chciałbym piekne atsy 12ki pod choinką , lub nowiutenkie felgi srebrne z meleksa 7,5 calowe z oponami .......

A z bardziej prozaicznych nowiutenki gaxnik lub chociaz komplet znaczków fiata oraz zamek chrom na tylną klape ktorego nigdzie nie ma ;(

a ja poprosze 1.6 16V V-tec z Hondy i 6-biegowa skrzynie z Punto. reszta jakos sobie uciulam

A ja się zastanawiam na razie nad wyborem choinki - myślicie że taki kilkunastometrowy świerk by styknął? Bo mój list do św. Mikołaja jest zbliżony do listy urządzeń najlepiej wyposażonego warsztatu jaki można sobie wyobrazić. Takie pierdoły jak kompresor czy migomat to się lekko zmieszczą ale nie wiem czy podejdzie tam podnośnik płytowy, ścieżka diagnostyczna i hamownia podwoziowa . Obawiam sie ze moze rozpietosci gałezi nie starczyć, a większej choinki pod domem nie mam. W lesie też nie mogę tego dostać bo jak przeniose? No mam dylemat, nie powiem. Ale święty M. ma jeszcze większy chyba . Mam nadzieje na chociaż 1-3% prezentów z w/w listy...

Ja chce blacharke opony zimowe nowy lakier i jeszcze zawias.

a ja bym chciał 2 oponki na tył na lato 175/50/13, 2 zimówki na przód bo na tył mam kolce , fele 6.0 cala bmw rekin- ewentualnie jakies aluski z rekina najlepiej z alpiny, do tego skrzynke z cc 700 najlepiej ze skróconym przełozeniem głównym , pasy szelkowe dla najpiekniejszej pilotki jaką znam-moja niunia- bańke oleju i filtr, aparat zapłonowy najlepiej nowy, no i cysterne paliwa najlpiej 99+ czy tez elf 102 octany.

myśle że lista nie jest zbyt długa i nie bedzie kłopotem dla Św. Mikołaja.

pozdro

a mi sie marzy komplet poszerzen do 128 3p/Coupe od Hormanna i ładniutki kolektorek dolotowy Aquati pod DCOE do SOHC....i krótka skrzynia;]

..ehhh..marzenia :p

A ja chcę pod choinkę amorki Bilstein'a (na przód i tył) i to chyba tyle jeśli chodzi o kwetstię auta...

Ja poprosze ogrzewany i z pełną eklektryką garaż!! Kanał obowiązkowo no i najlepiej z jakimś stanowiskiem pracy Resztę zrobie i uciułam sam!!

Cytat:
2003-12-21 22:05:38, Krzemowy pisze:
Ja poproszę:
- podłogę
- pas przedni
- obydwa przednie nadkola
- obydwa przednie błotniki
- przednią szybę
- korbowody
- zestaw naprawczy silnika
- głowicę z ELa
- lakier
- resor
- wahacze tylne
- skrzynię z BISa
- wałek 114
to by chyba stykło

przednia szybe i skrzynie od bisa mam, ale niestety daaleko mieszkam

a ja chce czerwone kubly bimarco , obnizenie , fele od rekina , lakier na drzwi , silnik z cc 900 , sportowa kierownice , prowadnice biegow , i pay ladne 4punktowe czerwone , i mega duzo kasy na wache itd....
ehhhhhhhhhh....
albo gabke do szyb bo mi sie moja juz zeszmacila...