Złodzieje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybic takich

paranoja normalnie

jak dla mnie to to wałkiem śmierdzi, skoro wybili mu szybe pod geantem to co resztki szkła robią obok samochodu na jego podwórku (tak mi sie przynajmniej wydaje) a jeżeli to nie jest wał to jak bym dorwał tych co to zrobili na jego miejscu to bym ich %$#%$@#^%@^%@

Cytat:
2004-07-14 16:15:16, tomy21 pisze:
jak dla mnie to to wałkiem śmierdzi, skoro wybili mu szybe pod geantem to co resztki szkła robią obok samochodu na jego podwórku

To nie jest na jego podwórku - przeczytaj cały wątek. Tam ten temat był wałkowany na 10 stronę. To niestety naprawdę się stało.

to w takinm razie strasznie szkoda mi tego gościa, a tamtych co to zrobili to wytłuc
p.s. nieczytałem wszystkich postów na tamtym forum bo nie miałem czasu, stąd moja "teoria"

nie ma sensu zakladac osobnego tematu wiec pisze tutaj preczytajcie to i powiedzcie co o tym sadzicie bo dla mnie to jest paranoja a nie prawo

tez to czytałem rano, powiem tylko że dla mnie Straż miejska jest ta popierdoloną instytucją że głowa boli, cwaniakuja do pijaków i babć sprzedających kwiatki ale jak ich wyzywa od skórwysynów grupka kolesi w "dresach" to udają że nie widza. Dla mnie ta instytucja powinna być zlikwidowana bo gówno robią a zachowują sie jak by byli najmądrzejsi.