| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-12 03:59:51 buszujac dzisiaj po necie znalazlem bardzo ciekawa stronke a mianowicie www.graty.art.pl - za nazwe strony autorowi nalezaloby rece obciac :/, do czego zmierzam...
tam jest full fotek starych fiacikow (ktore sie gdzies marnuja), wydaje mi sie ze fotki te robil wlasnie autor strony, moze podzielilby sie informacja gdzie te autka stoja i ktos by je zaczal ratowac (wydaje mi sie ze wiele jest osob ktore szukaja jakies starego unikatowego juz wrecz starego fiata aby przywrocic mu piekny dawny wyglad) co do tego 126 ktory jest w fotkach jako 3 autko to nawet chyba wiem gdzie stoi bo obok niego przejezdzalem, albo mi sie wydaje... |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2003-12-12 08:59:53 frytol ta strona istnieje juz dobre kilka lat a zdjecia na niej zamieszczone byly robione czesto przed jej powstaniem.....czesc z "gratow" tam pokazanych wzbudzala zainteresowanie na przyklad na forum oldtimerfiat-club-u, kilka osob wstrzelo pszukiwania ale z regoly okazywalo sie ze aut juz nie ma albo wlasciciel to pijak i auta nie sprzeda{bo na przyklad ma taka delire ze zapomnial ze ma auto |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-12 10:51:07 zawsze warto sprawdzic |
MAGNUM 125 Reda | 2003-12-14 11:42:45 sprawdzić możesz, koles albo sie nazywa Leszek albo to jest po prostu jego ksywka -- LESIO .ja juz do niego pisałem w sprawie reno Dauphine 51' (wielka niespełniona z winy mojego znajomego)
i bardzo szybko odpisał.napewno dostaniesz odpowiedź , oby zadowalającą .powodzenia |