Kupno omegi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar kupić omegę ale się wacham z tego względu że różni ludzie mówili że lepiej Vectrę bo się mniej psuje,ale mnie podoba się omega, tak z roku 90,91 2.0 ale nie znam tego auta i nie wiem na co zwracać uwagę przy kupnie, czy często się psuje, jak części i za ile mogę taką kupić,PORADZCIE MI!!!!!

Co do samego wyboru VECTRA cz OMEGA nie ma się co wahać, TYLKO OMEGA .
Co do tego na co zwracać uwagę przy kupnie, zapraszam do lektury, w poprzednich postach jest ten wątek wielokrotnie omawiany, wystarczy nieco cierpliwości i twoja ciekawość zostanie wyczerpująco zaspokojona.
Poza tym nie ma aut bezawaryjnych nowych, a co dopiero z lat 90-92.
Wchodząc w posiadanie jakiegokolwiek samochodu z drugiej ręki zawsze trzeba pamiętać, że to loteria.
Pozdr, Janusz

dokladnie,watek juz byl omawiany bo kolega tez chcial kupic omege i w miare mozliwosci mu pomagalismy.Ja osobiscie mam druga omege A i bardzo sobie chwale,kazde auto jest awaryjne ale to zalezy tylko od jego wlasciciela

Hej
Ja ostatnio oglądałem jedna "zwłoki" GL Diament Caravan 92 z Wurtem. Aż przykro było patrzeć, jak można zaniedbać tak auto....

Ja dość często w R-miu bywam, więc coś tam mogę oblukać, i podzielić się wrażeniami.
Dział SPrzedam/kupie. Tam jest sporo bardzo świezych postów.

Hej
Ja ostatnio oglądałem jedna "zwłoki" GL Diament Caravan 92 z Wurtem. Aż przykro było patrzeć, jak można zaniedbać tak auto....

Ja dość często w R-miu bywam, więc coś tam mogę oblukać, i podzielić się wrażeniami.
Dział SPrzedam/kupie. Tam jest sporo bardzo świezych postów.