MotoNews.pl

łaaaaa zabiłem pompe paliwową

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niby jeszcze działa....ale pracuje tak jak by mieliła orzechy zamiast pompować paliwo

Dobiła ją dzisiejsza pogoń do Marek.....musiałem być tam baaardzo szybko ...a gnałem z centrum jak przebiłem się prze korek to wskazówka nie znikała z 200 ....z oczywistych wzgledów jechałem na Pb - tyle że na rezerwie....

Jest też minimalnie drapniety zderzak...ale nie bede pisał jak bo jeszcze mnie drogówka bedzie ścigać

a do marek dojechałem w godzinach szczytu z narbutta w 16 minut wiec nawet nieźle..... (10 minut stałem w korku na moście grota)

Wariat! ....drogi /~400zł??/ wariat !

Tomek zwolnij troche bo juz slisko jest

~250 zł.

Tomek Ty faktycznie jestes zagrożeniem na drodze......
Mówie serio - w Polsce poza Katowicką i kawałkami autostrady nie ma miejsc gdzie nie zagrażając nikomu mozna jechać ok. 200 km/h.

ja wymieniałem pompkę w poniedziałek cała sie stopiła rura

tak zupełnie , ale do Tomka

info z Goduli odnośnie sportowych instalacji LPG lepsze niż Pb

I BRAWO JASIU !!!

Wreszcie i Ty Tomku wstapiles w to zaszczytne grono

Ps. Ja juz pol roku jezdze ze zwlokami w baku Co ? EKOLOGICZNY chce byc Pb to zloooo....

Ps.2. Panowie moze poczekajmy jeszcze na kogos to hurtem bedzie taniej

Ps.3. Tomek zagrozeniem na drodze ??? na grota 200 ??? czesto zdarza mi sie tam jechac powyzej 180 i to nie w nocy o polnocy , Ci co po grota jezdza wolniej to stare baby w kapeluszach prawda Tomku ??? Dojezdza sie do takiego krola szos na zderzak i

i jeszcze dla ochlody pompy paliwowej

Mnie jak ktos naciska na zderzak to jade jeszcze wolniej. A koles malo z siebie niewyjdzie . Smiac mi sie chce z takich ludzi

a ja takiemu jeszcze nagle przyhamowuje, bo nagle kot próbuje mi wbiec pod koła i boje wpaść na jego skórce w poslizg

Baby w kapeluszach

wyciagam takie z samochodu na najblizszych swiatlach i "z galana" za blokowanie lewego pasa

Pycl ale chyba kolegi z klubu niewysadzisz

Cytat:
Pycl ale chyba kolegi z klubu niewysadzisz

Jak to nie wysadzi - to szatan nie kogut

a tak poważnie Pycel ma gołebie serce - ostatnio chciał mi porysować lakier ,bo powiedziałem do niego operator światła zamiast realizator

Bedzie mi tu stanowisko obnizal i uposazenie oczywiscie

Bartek: pewnie ze wysadze jak zasluzy

no to fajnie. Pogadammy sobie na swiatlach Bedzie spodkanie klubowe. W takim razie nietraf na mnie bo napewno mnie niepopedzisz

Bartek112 i Maciek75 przecierz takei _celowe_ nie zjechanie komus kto jedzie szybciej i jeszcze dodatkowe hamowanie to BURACTWO w najczystszej formie... rozumiem ze czasami nie ma mozliwosci zjechac, ale to sie zdarza naprawde zadko... ja zawsze zjezdzam, nie zaleznie czy w miescie czy na trasie...

No ja niezajezdzam komus specjalnie tez zawsze zjezdam. Ale jak jade sobie spokojnie a jakis palant mnie naciska z tylu i najchetniej to by mnie przeskoczyl to ja jade 10km/h wolniej i niech sie facet denerwuje

2003-12-03 13:50:09, Bartek1112 pisze:
Cytat:
No ja niezajezdzam komus specjalnie tez zawsze zjezdam.

Bartek, jeszcze raz tylko tak troche mniej "maslo-maslanie"
Cytat:
Ale jak jade sobie spokojnie a jakis palant mnie naciska z tylu i najchetniej to by mnie przeskoczyl to ja jade 10km/h wolniej i niech sie facet denerwuje

Ale czemu nie jedziesz sobie spokojnie PRAWYM pasem

Dicer, a nie wiesz, że środkowy i prawy pas jest najszybszy ?

Właśnie przez takie zachowanie.

PANOWIE przepisy mówią ,że macie prawo jechać lewym pasem TYLKO I WYŁĄCZNIE gdy wyprzedzacie samochody z prawego pasa.
Kierujacy ma OBOWIĄZEK trzymać się skrajnie prawego pasa, powtarzam OBOWIĄZEK !!!!!!!!!
Ja jesli jadę lewym pasem, bo np. na prawym sa straszne koleiny i jeśli widzę w lusterku zblizajacy się samochód to NATYCHMIAST zjeżdżam na prawy pas i Wam radzę to samo - w myśl prawa i dobrego wychowania motoryzacyjnego.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-12-03 14:19:19 ]